ELISABETH

Ändra kalendern! 

Den här sommaren har kanske inte gått till världshistorien som den bästa vädermässigt. Jag hör till dem som ändå gillar 18 grader och uppehåll, särskilt med en bebis och svettig hund men visst fasen vill man få svettas och klaga lite också!

Så, därför har jag helt enkelt bara ändrat lite i kalendern, då jag är helt säker på att augusti kommer bli varmare, och tänker att juli är juni och augusti är juli. 

Därför kan jag nu tänka: ”Det är lite kyligt på kvällarna men det är ju faktiskt bara juni än!”

Skönt va? Varsågoda att kopiera! 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Då måste jag passa på och säga att läser din blogg via mobilen och ljudet i era klipp hörs aldrig om jag lyssnar direkt o bloggen bara om jag går in på er kanal. Kram

  2. Linnea

    Haha vilken skön inställning!! Den ska jag genast låna av dig 😉
    Jag läser din blogg via bloglovin’ och av någon anledning så dyker inte bilderna upp i inläggen där. Bara så du vet! Vilken härlig bild på Åke, han är ju bara för go!

    1. elisabethlindroth

      Hej där! Har också sett att det är så ibland, dock inte nu när jag kollar? Har sett att det även är så på andras bloggar på Bloglovin’ så jag vågar nästan påstå att det är något som inte är rätt hos dem. Om det inte blir bättre ska jag kolla upp det! Stor kram!

      1. Nathalie

        samma för mig, ser aldrig dina bilder på bloglovin :/ så man vet ju inte ens att det är bilder där, bara när du skrivit något som ger en hint om att det finns en bild och då får man gå in på din blogg för att se den! Följer flera andra bloggar men det är bara så på din blogg och har varit så länge (men inte jämt!)

        1. elisabethlindroth

          Ser nu att det är likadant på alla bloggar på Loppi, så det måste ju vara något med plattformen! Ska informera dem genast! Tack för upplysningen! 🙂