ELISABETH

Testbloggare Jollyroom – Gåstol

Jag har haft sån oerhörd tur att jag fått vara testbloggare för lite prylar från härliga Jollyroom (som dessutom har en ny, superfin site!). Tidigare har jag ju berättat om ett myggnät jag fick testa men nu vill jag dela med mig av min, eller kanske Åkes stora favorit; GÅSTOLEN! Vi har testat den nu i två veckor och verkligen använt den SÅ mycket!

Så här fräsig ser den ut:

DSCN3415

Med bebis i ser den ut så här:

DSCN3420

Den har en instrumentpanel (eller instrumentbräda eftersom det ju är en bil) med massor av ljud, knappar, rullar och spakar. Det går ställa in ljudnivån (tack och lov) och den lägsta volymen räcker gott och väl! Åke ÄLSKAR den! Från början stod han mest på tå men efter att vi sänkte den lite och han fått testa en stund verkar han ha fattat grejen. Just nu verkar han ha lagt i backen mest hela tiden men på sikt ska han nog springa runt åt alla håll!

DSCN3431

Instrumentpanelen går plocka bort också, ypperligt när han ska kanske äta på något eller dricka och vi inte vill blöta ner maskineriet. Det är också bra de gånger han vill leka med något annat, så kan det få plats på bordet som kommer fram då!

En annan rolig finess är att det går göra den till mer en stillastående gunga, vilket jag kan tycka är rätt skönt. Vi känner oss inte direkt stressade och vill att han ska börja gå nununununununu, utan han får gärna ta det lugnt och i sin egen takt och låta kroppen hinna med. Då kan man lägga en matta under fötterna och viker bort hjulen och vips ser det ut så här:

DSCN3434

Exakt lika kul, vi lovar!

Hur som helst, denna gåstol får fem dreggeltummar upp av fem möjliga från Åke och även från oss! Så otroligt passande att vi fick testa den, då vi var i skriande behov av en! Tack snälla Jollyroom! Stolen hittar ni HÄR i fyra olika färger!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.