Jag har frisörat! – ELISABETH

ELISABETH

Jag har frisörat!

Ja, ni vet ju att jag är frisör och har varit det i typ åtta år. Nu har jag slutat med det som yrke men kommer nog aldrig sluta helt, särskilt när personer jag känner ber lite extra snällt. I helgen var Terran här och fick en liten makeover, tänkte att ni kunde få se hur det gick till!

Så här såg hon ut före:

DSCN3236 DSCN3237

Vi har gjort en typ av ombre på henne tidigare, som egentligen bara blivit lite ledsen, plus att längden på håret var rejält trött. Terran är dessutom en person som på sistone gått med håret uppsatt väldigt mycket och kanske därför inte behöver ha det så här långt! Så vi klippte av en ordentlig bit! Sen kladdade jag i lite färg och när den verkade bjöd salong Elisabeth på snickerskaka och Ameliatidning.

DSCN3274

Jag la i en lite mörkare färg i botten och även i det allra understa håret. Den är rätt lik Terrans egna färg men lite mindre ….ehhehhhhhhhhhhh …råttfärgad. Sen gjorde jag lite slingor för att få lite liv i det! SÅ HÄÄÄÄÄR BLEV DET:

DSCN3276 DSCN3278

Älskar dessa tunga page-frisyrer, särskilt när det finns lite självfall i håret! Det ser så härligt ut! Sen att personen under håret är en så underbar människa att hennes vackra inre bara lyser igenom i bilderna är ju bara ett plus!

collage

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erica

    Men HJÄLP!
    Det är ju superduper dunder snyggt.. Dottern min är född 25 januari och mitt hår är varken klippt eller färgat sedan innan förlossningen. Kanske dax?! // Piteåbrutta

  2. Sonia

    Wow vad snyggt det blev! Riktigt elegant och lekfullt på samma gång, typ. Vilka fina bilder dessutom!