En ny färgklick! – ELISABETH

ELISABETH

En ny färgklick!

I måndags var jag ju i stan och handlade plagg i endast svart, vitt och mörkblått. Den uppmärksamma kanske minns att jag också testat en jacka som jag lite ångrade att jag inte köpte!

Jag tänkte helt enkelt att jag ju redan har en massa jackor som hänger här i huset men sedan måndagen har jag tänkt typ fem gånger att jag ångrat mig. Det har regnat och blåst en hel del denna vecka och jackan i fråga är både regn- och vindtät samt STOR.

Jag bad således min snälla svärmor att köpa den åt mig när hon besökte staden, tack!

DSCN3150

ÄLSKAR DEN! Den är så ful att den blir cool och jag njuter och myser till max i den fria rymden! På bilden hade jag även en fleecetröja (svensk sommar) under och jag hade kunnat ha minst tio till på lager och ändå rymmas!

DSCN3156

Jag höll på att glömma det bästa av allt! Den kostar just nu 250:- på Lindex rea!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.