Tre önskningar – ELISABETH

ELISABETH

Tre önskningar

Snart fyller Leif och jag år! Jag har därför skapat en önskelista med saker som jag inte har råd med så här på rak arm men saker jag fantiserar om att köpa till mig, Åke och hemmet.

Here goes:

1. Till hemmet:

01_1_2

Typ ALLT porslin från House of rym. Älskar att det går blanda precis som man vill!

2. Till Åke:

21654484-origpic-4bcf8a

Han behöver verkligen ett till spjälskydd och jag älskar detta från Garbo & Friends! Det är lite tjockare och jag tänker att det kanske inte hasar ner lika lätt? Plus att det är APfint. För halva priset finns ett väldigt fint från Geggamoja också.

3. Till mig:

102x

Skråmträskskon! Var och åt lunch med vänner på Skråmträsk kvarn igår och besökte deras skobutik. Okej att 2700:- är saftigt för ett par pjucks men dessa kan du i princip grow old med plus att de är typ hur sköna som helst. Dessutom är de handgjorda och då förstår jag att det kan bli lite högre pris.

*Åker och köper en Triss*

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.