Varning på stan! – ELISABETH

ELISABETH

Varning på stan!

Ärade ni! Idag har min mor och jag varit på stan, jag var borta från man, hund och barn i fem(!!!!!) timmar! Vi åkte strax efter förmiddagsamningen och kom hem i tid till eftermiddagsutfodringen. Lunchen gav fick alltså Åke av Leif via en sked och till det vatten. Det gick bra!

Jag kände mig ju så klart ständigt stressad och jagad men brösten kändes ändå helt okej och jag hade riktigt kul! Så härligt att bara få gå omkring och klämma på saker. Till och med Ica Maxi kändes som ett äventyr!

Bilbo-Baggins-Travel-Im-Going-On-An-Adventure

Nu förstår jag att ni sitter och bara: MEN VAD KÖPTE DU DÅ?!?!?!?! Luuugn i båten, jag ska berätta! Heheheheh, ni får lova att ej reta mig nu p.g.a. att jag i ett väldigt svagt ögonblick pratade om att jag skulle börja ha mer färgglada kläder, för dessa plagg fick jag nämligen med mig hem:

DSCN3099

*FäRgBoNaNzA* Näää, men jag behövde helt enkelt ladda upp med lite basplagg. Har i Den stora rensningen kastat bort ALLA linnen med blekmedelsfläckar, sömmar som lossnat och massa hål och hade således inget svart, mörkblått eller vitt linne. Lite randigt och rutigt följde också med i farten, plus ett par svarta cykelbyxor(!), men jag tänker att jag visar allt på kroppen min när tillfälle ges.

Jag råkade kanske också köpa lite (mycket) till Åke också…. Han har, bara sådär, växt ur nästan alla sina byxor så jag köpte ett helt gäng i lite olika storlekar och utföranden. Vi har kommit fram till att det är rätt gött med byxor i lite mer neutrala färger eftersom många bodys är mönstrade hejvilt, så det blev lite grått, svart och så. Sen köpte jag också denna:

DSCN3105

En så kallad aktivitetsbräda! När vi träffade vår föräldragrupp sist fanns det en sådan hos personen vi våldgästade och jag kan säga att den var poppis hos alla magkrälare. Den går dessutom sätta ben på eller hänga upp. Åke fick inte testa den idag, vi tänkte vänta tills imorgon då han är mer utvilad.

JO, jag har även megamegasuperångest över att jag inte köpte en jacka som jag testade. Den kändes nämligen för färgglad och lite extrem i sin modell. HALLÅ, det var ju det jag skulle våga köpa mer av hade jag ju sagt! Den var dessutom på rea och alltså hej så dyr. Måste sova på saken, kanske åker jag och köper den om den finns kvar.

Summan av dagen är i alla fall att jag känner mig fri som numera kan lämna hemmet i lite längre svängar, idag var jag 4 mil från Åke, det har aldrig hänt förr! Dessutom har jag insett att jag är lite vilsen i mig själv och min klädstil fortfarande och verkligen borde träffa en personal shopper eller nåt!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elina

  Åh lyckost dig. Min 5 månaders bebis vägrar flaska och har inte börjat med några stora portioner mat, så det är jättesvårt att lämna henne med min man och göra nått på egen hand. Att vi dessutom bor på landet och har en halvtimme till både affärer och kompisar gör ju inte det lättare.. Jag längtar verkligen efter att känna mig friiii.. men snart så, har börjat med gröt och idag var det premiär för potatis, och hon verkar gilla det.

 2. Rebecka

  Vart hittade du aktivitetsbrädan? Hade vatt kul o veta vad åke tyckte, om de e något du rekomenderar? 🙂

  1. elisabethlindroth

   Hej där! 🙂 Vi köpte den på Babyproffsen, kan göra en liten utvärdering sen när han testat den! 🙂