ELISABETH

Jag gjorde det!

Hörrni, TACK för pepp och tips kring min festpremiär, ni är så himla snälla och hjälpsamma!

Hur gick det då? SÅ BRA!

Jag var borta från hemmet mellan 18.30-01.00, en tid då Åke ändå (till 98%) alltid sover. Jag skulle alltså inte behöva hoppa över något mål då eller oroa mig för att brösten skulle bli jätteömma. Han äter ju ungefär mellan 2-4 någon gång och då hade vi köpt en förpackning med ersättning som Leif skulle ge. Vi testade ge honom några klunkar dagen innan och han verkade inte få ont i magen av det.

Jag åkte i alla fall till min styvstyster som bor en bit härifrån och drack en god drink (så underbart!) och sen tog vi deras båt in till Burträsk. Det tog ungefär en timme och var så himla mysigt! Vi drack rosévin och bara njöt av friden. Eftersom festen höll till nere vid vattnet var det bara ett stenkast från båthamnen så det var helt perfekt!

Kvällen var supertrevlig, tiden gick fort och ölen var god. Jag pratade säkert rätt mycket om Åke men jag höll mig från att ha telefonen framme och visa bilder i alla fall! Dessutom kände jag inget behov av att smsa Leif hela tiden och fråga hur det gick. BRA!

Kom hem någon gång vid ett, pumpade ur brösten och somnade rätt omgående. Herregud så trött jag var (och är)! Var helt beredd på att vakna vid två av att Leif skulle trixa på med flaska och hela baletten men Åke slog till och sov sin första hela natt! ALLTSÅ! Klockan 7 slog han upp sina vackra, blå ögon och då kände jag mig rätt säker på att jag var good to go, så jag ammade då.

Så, summan av kardemumman; jag var borta i vad som kändes som en evighet, sov ostört sex timmar och Åke sov sig igenom allt? Världens bästa baby!

Jag tog noll bilder igår på festen så jag bifogar en från igår på dagen när jag var amish och svettig:

DSCN3025

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Så glad för din skull och jag längtar så till min fest-premiär! 🙂 Eller vafan, ska jag vara helt ärlig så skulle vad som helst som innebär att vara mig själv inte mamma/matbar/tröst/vagga/leksak/osv vara rena rama lyxen… Vår son är 6månader och jag har inte ens kunnat gå en timmes promenad med hunden utan barnvagnen.. Känner mig så instängd… Tips på nästa veckas ämne, hur får man egentid som mamma? 🙂

  2. valeria

    Vad bra att du kunde slappna av och njuta av festen! blir så glad för din skull, men också lite avis. Längtar sååå tills Alexander är snällare mot sin pappa på kvällarna så att jag också kan hitta på något på kvällen. vi är inne i en extrem mammaperiod. Vi mammor behöver få känna oss som våra gamla oss ibland.