ELISABETH

Blommor!

Ännu en sak som hänt på sistone är att jag ÄLSKAR att hålla på med blommor. Jag mår så bra när jag får plantera, ta skott och stoppa ny, fräsch jord i en kruka. Då myyyyser jag riktigt! Nu när sommaren är här (nåja, åtminstone enligt kalendern) har det ju exploderat massa blommor ute i trädgården så jag ska försöka vara duktig på att plocka in, det är så fint att ha stående. Jag har även sått lite snittblommor som jag hoppas ska överleva monsunregnen.

DSCN2848 DSCN2836

Vi har passat på att hänga lite mer i uterummet nu när det varit så trist väder. Kånkade in vår ”nya” soffa och den passade ju som en smäck! Ska bara fixa en dyna till den, så man kan ta sig en tupplur utan att bryta ryggen. Sen ska en massa fler blommor ut, men det får bli lite senare!

DSCN2853 DSCN2855

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.