ELISABETH

Strövtåg i hembygden

När man, som vi, har sommarlov, kan man vara lite mer spontan. Med en bebis betyder inte spontan kanske inte samma sak längre men vi kan till exempel ta bilen och åka till andra ställen där det går promenera. Efter några (598748923652938) varv runt Burträsk med barnvagn är både vi och Ralf rätt less, så vi tog vårt pick och pack och åkte till skogen!

DSCN2460

Hela mitt gäng var med!

DSCN2783

Och så jag då, hej hej!

DSCN2786

Jag har fått förmånen att få vara testbloggare åt Jollyroom, vilket innebär att jag helt enkelt fått hem några saker som jag ska använda och sedan blogga om. En av prylarna är detta myggnät:

DSCN2789

Vi hade inget tidigare och eftersom det verkligen är INVASION av dessa ettriga, blodsugande jäklar i sommar var det en perfekt grej! Nu har jag inte så stor erfarenhet i myggnätsbranschen, men detta fick i alla fall med beröm godkänt eftersom det: 1. Var busenkelt att få på, det var liksom inget bak och fram. 2. Höll myggen ute.

Denna vackra skog ligger i byn där jag är uppväxt. Längs dessa små, sandiga vägar har jag galopperat runt på islandshästar, cyklat och faktiskt en gång blivit jagad av en älg! #actionfylltliv

DSCN2794

Vi hade med oss en termos med kaffe och två termosmuggar som vi fyllde i skogen. Då kändes det lite som att vi gick omring med var sin takeaway-kaffe! Ralf fick lite mjölk i termoslocket.

DSCN2801

Sen åkte vi runt i byn och spanade på alla underbart fina hus och drömde oss bort lite. Som sagt, fröet är sått…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mikaela

  Men vi har en likadan vagn (Tom samma färg :>) och vi har inbyggt myggnät i suffletten. Det borde ju ni också ha då?

  1. elisabethlindroth

   Hej! Så kul med vagnstvillingar! 🙂 Vi borde ju ha det men eftersom vi köpte vår vagn begagnad hade tyvärr det nätet förolyckats på något sätt. I övrigt såg den typ helt oanvänd ut!

   1. Mikaela

    Den är galet fin må jag säga 🙂
    Aha, vad tråkigt. Fast ett heltäckande är nog bättre ändå i och för sig, tycker det glappar en del i sidorna på det inbyggda. Fast jag kanske inte helt har listat ut hur det ska sitta, har ju bara haft en i 14 månader menar jag, haha. 😛

   2. Mikaela

    Ps. Så kul att du tar dig tid att svara på våra kommentarer, blir så mycket roligare att följa bloggen då 🙂