ELISABETH

Mer fynd!

I söndags åkte jag och min svärmor på loppis! ÄLSKAR sommar och alla dessa små och stora loppisar som bara poppar upp överallt! Denna hölls i en loge och var späckad med roliga små saker.
IMG_5727

Det här fick jag i alla fall med mig hem denna gång:

DSCN2568

En liten väska! Perfekt för mobil, kamera och några tusenlappar  checkhäftet.
DSCN2571

En liten blå skål. Har tänkt börja samla på skålar och fat i denna stil, tycker det är så fint! Dessutom kul att ha något specifikt och billigt att spana efter när man är på loppis.
collage56

Köpte även ett till fat, som ska bo under en kruka (som jag köpte på förra loppisen…).
DSCN2575

Kunde inte heller låta bli att köpa den här, L som i Lindroth, ett efternamn jag motvilligt bytte till när vi gifte oss och nu accepterat!

Vi håller ju på med en REJÄL rensning här hemma och jag ska alldeles strax ge mig på garderoben. Önskar att jag bodde i Stockholm eller närmare där alla ni bor, då hade jag skänkt bort en massa superfina plagg som aldrig används. 

Hur som helst, att rensa hemmet från massa onödigheter och samtidigt springa på loppisar kan ju låta lite motstridigt och det är det också. Det innebär att när vi rensat klart får det blir en in, en ut-regeln ett tag framöver. Hela vårt hem ser just nu ut som en överfull loppis!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Vera

  Hej! Min kompis letar efter donationer av alla slag för att hjälpa människor i Nepal. Hon har själv rest runt i landet och på så sätt fått många vänner. Hon har startat en Facebook evenemang men jag är osäker på om du har Facebook(?) så jag tänkte visa vad hon skriver. Ifall du är intresserad av att donera så kan vi säkert hämta grejerna (vi bor i Umeå) och ifall du har frågor å funderingar så maila henne, så berättar hon mer 🙂

  Den 25 april i år i Nepal släcktes över 8000 människoliv. Min vän Chhatras hemby nära Everest totalförstördes av jordbävningarna. I försök att stödja en återuppbyggnad arrangerar jag i slutet på juli loppis och tyst auktion, med parallella internetauktioner. ALLA intäkter från detta jippo går dit.

  Vad: Loppis, auktion samt lotteri
  Vars: Sävar klubbstuga (Aspvägen 30)
  När: den 30e juli, kl.10:00-19:00
  Kontakt: [email protected]

  Säljes: grejer från Nepal, Tibet, Brasilien, Israel, Palestina, Italien & USA, allmän secondhand i alla möjliga valörer, och hemmagjorda ting. Jag säljer i princip allt jag samlat på mig under åren och massor därtill (donationer).

  ≪ ≫≪ ≫≪ ≫≪ ≫≪ ≫≪ ≫≪ ≫≪ ≫≪ ≫≪ ≫≪ ≫≪ ≫

  Bidrag ännu hemliga. Två veckor innan eventet avslöjas artister, företag och diverse själar som donerat. Vill du också ge (kläder, grejer, pengar) så kontakta mig gärna på [email protected] eller PM:a mig här.

  ≪ ≫≪ ≫≪ ≫≪ ≫≪ ≫≪ ≫≪ ≫≪ ≫≪ ≫≪ ≫≪ ≫≪ ≫