ELISABETH

Jakten på nya jeans börjar…NU!

Ni minns kanske att jag skrev att nu när jag kan ha några av mina gamla jeans har jag insett att ALLA sticks? Det är fullt med hår i varje jäkla söm! När man varit ute ur frisörvärlden så länge glömmer man hur jävligt det är att alltid ha någon annans hår inne i huden. Några vänner och jag brukar skämta om att det behövs två öl innan man slutar känna att det sticks (om man av någon anledning måste gå på fest i jobbkläder) och det stämmer verkligen. På tal om jobbkläder också, vem har råd att ha två garderober? Jag jobbade då i mina favoritplagg, hade typ tre tröjor och en BH som för alltid fick vara hårfria.

Eftersom jag fortfarande klipper vänner och släkt, har jag kvar några nedhårade plagg men annars kommer jag sakta men säkert börja byta ut saker, framför allt jeans, som verkar ta åt sig mest, förutom legging (bara att bränna) och bh:ar (kan ej förklara känslan när man drar ut hårstrån ur ställen där de ej skall vara).

Sen har vi då det avgrundsdjupa hålet som kallas jeans-shopping då. Med en liten bebis och hormoner som gör att jag svettas av att tänka på ett provrum, bestämde jag mig för att beställa jeans från ett ställe där jag har koll på storlekarna och h&m har varit riktigt bra på min kropp innan. Visserligen har kroppen ändrat form och karaktär nu efter graviditeten men är ändå sig lik tycker jag. Jag har ”problemet” att min midja är smalast, sen går det nu ut vid naveln där Åke har bott, höfterna är en storlek större än midjan och vaderna är ALLTID sju storlekar för stora för alla stuprörsjeans typ. Därför gillar jag stretchiga jeans, hög midja eller lite loose fit.

Mina första nytillskott får ni nu se! Stör mig ofantligt mycket på att det ligger en sladd på golvet, likt en orm och att mitt hår ser ut som att det blåste inomhus, vilket det inte gjorde.

DSCN2139

Jeans nummer ett! Härligt stretchiga, höga i midjan och lite kortare ben. Kommer garanterat bli shorts i slutet av sommaren. Har inga fickor bak, vilket känns liiite naket men jag har nästan alltid något längre över ändå!

DSCN2141

Jeans nummer TVÅ:

DSCN2142

Dessa kallas girlfriend jeans och är ungefär hur sköna som helst! Känns som mjukisbyxor, vilket jag ju gillar. Även skjortan beställde jag för ynka 99:-! Visst kändes det somrigt?

DSCN2145

Ser ut som en skygg katt med väldigt lång päls men så här ser jeansen ut från sidan. Är väldigt nöjd med mina köp!

Har ni tips på jeans till bra pris? Med bra pris menar jag helst under 500:-, i alla fall under 1000:-!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Hej! Skulle vilja tipsa om Levi’s Curve ID jeans! Lite dyrare (de jag köpte kostade 1100 kr) men sitter helt underbart! Jag har som du smal midja men höfter och lår.

    Kan göra en jämförelse:
    Jeans i storlek 33″ från Gina Tricot får jag inte över låren, trots att jag ser att de kommer vara förstora i midjan om jag haft fått på mig dem.
    Jeansen från Levi’s fick jag köpa storlek 31″!! Sitter perfekt överallt!

    / Sara

  2. L.

    Nu är ju min kropp helt motsatt din. har låååånga ben, bredare i midjan och samlar lår och vader. (Ser inte så tokigt ut som jag förstår att min beskrivning ger sken av haha) Men tror ändå mitt tips funkar. Köp på bikbok här i Skellefteå, jeansen heter superflex och har både låga, mellan och mycket hög midja och även två olika längder på benen. De känns som att ha på sig mjukisbyxor och är sjukt fina! Tjejerna som jobbar är jätte duktiga på hjälpa till också!

  3. Linn

    Fina jeans! Jag gillar topshops modell som heter Jamie, så himla sköna och stretchiga med lite högre midja 🙂

  4. Nathalie

    Jag har köpt ett par på Vero moda, tror dom kostade 299dom är svarta, i stretch (vet ej om ja stavar rätt hehe) material och hög midja. Tycker dom är toppen, dom enda tighta jeansen ja har hittat som sitter bra efter att ja fått barn. Än sålänge sitter en liten extra mage kvar så att få gömma den i byxorna är finnemang haha

  5. Caroline

    Dom svarta var riktigt snygga, precis den typen av jeans jag gillar!! Dom andra jeansen är en sån modell som bara är snygg på andra, inte på mig 🙂

    1. elisabethlindroth

      Jag har också alltid tänkt att den modellen är snygg på andra men nu struntar jag i det och tänker att så länge det är skönt är det snyggt! 🙂 Kram!

  6. Emilia

    Så fin! Tack för jeanstips, har länge letat efter lite mer slappa jeans. Får bli en sväng till hm snarast! Och strumporna är ju megacoola!

    1. elisabethlindroth

      Fy, vilken onödig kommentar. Strumporna jag hade på mig ser ut så, vad är problemet?

      1. lina

        Min smily jag gjorde syns inte här i kommentaren, de va en flirtsmily i slutet av min kommentar. Alltså jag var ironisk. Och eftersom jag inte kan se att du har strumpor på nån annan bild så trodde jag bara att de va nått fel på ljuset i bilden.

        Ser nu att du skrivit ett helt inlägg om att jag gjort dig deppig. Jag är ledsen, men de var bara på skoj egentligen och så tokigt de kan bli!

        1. elisabethlindroth

          Okej, då är jag med. Har strumporna på mig även på båda bilderna med svarta jeans men det spelar ingen roll. Jag tycker bara att det onödigt att kommentera hur saker ser ut. Kan absolut ta att vissa personer vill diskutera kring saker jag skriver eller har åsikter om men just när det kommer till kläder och utseende tycker jag att det är bra att hålla de lite syrligare kommentarerna för sig själv.

          Har inte heller skrivit ett helt inlägg om att du gjort mig deppig, jag har haft en skitdag, rent utsagt och din kommentar gjorde egentligen varken till eller från, så här i efterhand. Jag kan inte skriva om allt som pågår i mitt liv hela tiden, men det är flera faktorer som spelar in, mina strumpor är egentligen det minsta problemet jag har. 🙂

          Ha en fin helg!

          1. Lina

            Jag håller fullständigt med dig, klart man inte ska kommentera negativa saker om andras utseende. Jag tänkte ju mest vara rolig å kommentera de orangea eftersom du sa att sladden va störande.. Men såg ju som sagt inte att de va ett par strumpor, sorry! Ja ja, tänk va ett par strumpor kan ställa till de, och en smily 🙂 Kram på dig. Tycker du har en så bra blogg förresten, jag läser inga fler bloggar faktiskt 🙂 men följde dig i gvfv och tycker du skriver vettiga saker! Tjipp tjopp och trevlig helg 🙂

  7. Emelie

    Så himla kul att du skriver om att det känns naket utan bakfickorn på jeansen
    Trodde jag var ensam i det,
    Det känns som att man går och visar röven för alla

    1. elisabethlindroth

      Åhhh! Tack för tipset! Ska kolla in dem om jag ska till en stad med Monki, har så dålig koll på deras storlekar… Fast om det är stretchigt material kanske det är lättare att chansa på storlek?

      1. Johanna

        Jag har en storlek mindre än jag brukar ha på ”hårdare” jeans just för att de är ganska stretchiga och mjuka och hade nog kommit i en ännu mindre storlek om man vill ha dem supertighta. Sen töjer de sig lite också men tycker inte de blir så slappa utan med bekvämt loose 🙂