Före- och efterbilder, från Hemnet tills nu! – ELISABETH

ELISABETH

Före- och efterbilder, från Hemnet tills nu!

I juni är det fyra år sedan vi köpte vårt hus här i Burträsk och lämnade Umeå och vår trea där. Vi har inte renoverat så mycket men piffat lite här och där men när jag för någon dag sedan snubblade över en mapp med bilder från när huset låg ute på Hemnet, inser jag att det ändå förändrats rätt ordentligt!

Tänkte att vi skulle börja med att ta en titt på vår “lilltoa”, som vi kallar den. Den finns direkt in i vår hall och fungerar mest som toa till gäster, plus rummet där jag sminkar mig och fixar håret.

Innan jag visar förebilden, vill jag bara säga att jag inte har den blekaste om hur mäklarfotografer lyckas fota i vinklar som typ inte finns?! Omöjligt att få det lilla rummet att se lika stort ut som på bilden men jag försökte. Så här såg det i alla fall ut före (P.S. Varför är vattnet igång på bilden? Vi hade köpt huset ändå! ):

image

Här har vi målat väggarna och runt fönstrena, bytt ut själva porslinstronen och satt upp lite hyllor (OBS! Så här mycket produkter har man visst hemma när man är frisör!):

DSCN2172

Gillar att det blev mycket färg och en härlig organiserad röra. Det bästa med dels extrarum och dels lightrenoveringar, är att jag inte är lika feg eller noga eftersom det inte kostat skjortan och enkelt kan göras om igen!

DSCN2179

Självklart har jag lyckats klämma in inte bara en, utan två ugglor även här!

DSCN2175

Ett glatt rum som fungerar perfekt till det mesta och som är ännu mer populärt nu eftersom jag ser Åke i gymmet i köket när jag sitter på toan! Win!

Har fler bilder som jag tänkte gå igenom och visa hur mycket som förändrats i huset, vardagsrummet är nog den största skillnaden! Ska bara städa först, hehe.

Ha en underbar fredag! FREEEEDAG!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Vidvinkelobjektiv är mäklarnas hemliga trolleritrick! Och sätter kameran på en pinne och tar bilden högt uppifrån taket. Voilà så ser alla rum GIGANTISKA ut.