ELISABETH

Sommartider hej hej!

I söndags sken äntligen solen och peppen var total! ÄNTLIGEN skulle vi få börja stöka och böka i vårt älskade uterum! Vi hänger där så otroligt mycket på sommaren och ser det som vårt extra vardagsrum. Varje år har något ändrats där inne och så även detta år. Jag tänkte att ni ska få följa med hela vägen från vintersmuts till färdigt mysrum! Här kommer så en bildkavalkad från första arbetsdagen av många:

DSCN2088

Vi placerade Åke i vagnen (JA, det är en ny vagn! Mer om den sen!). Han kan sysselsätta sig med sin kanin och mobilen en stund, så vi hann jobba undan en hel del!

DSCN2092

Ralf placerade sig själv på favoritstället; i solen.

DSCN2087

Vi plockade ner gardinerna för vårtvätt, torkade alla ytor och fönster, dammsög och torkade av golvet.

DSCN2097

Uuuuuunderbar syn! Nu fattas bara allt det roliga, en massa kul prylar! Det får vi ta en annan gång, eftersom vi inte riktigt hann klart och även saknar lite saker. Vi skulle så himla gärna vilja ha en soffa i smide/järn/stål, i stil med denna slutsålda från Ellos(ursäkta för liten bild):

Screenshot 2015-05-24 at 21

Någon som har tips på någon liknande?

Vi hann även få upp ett av våra fynd från Stockholm. Eller egentligen köpte vi den inte där men ändå gjorde vi det. Låt mig förklara: Vi älskar butiken Granit, den finns inte norr om Polcirkeln där vi bor. När vi gick omkring där inne hittade vi lite olika saker och några av dem var lite för stora för vår resväska, så då gick vi helt enkelt in på deras hemsida när vi var i den fysiska butiken och beställde det vi inte kunde få med oss hem! Smart va? Denna behållare var dessutom på specialpris just den helgen, så det passade utmärkt!

DSCN2095

Kommer vara konstant fylld med läskande Burträsk-vatten i sommar! Den finns att köpa HÄR. Vi köpte även denna korg via deras hemsida, när vi ändå var i farten! Kommer passa superbra i vårt kök, när det saaaaaaakta men sääääkert ska börja sin omvandling! Igår bestämde vi färger(2st!) till våra skåpluckor, som ska målas om!

Nu tycker jag att vi håller tummarna för många fler fina dagar så att vi kan fortsätta pyssla i uterummet. Ser också enormt mycket fram emot sommarens loppisar, där brukar vi alltid fynda saker att använda där. En härlig tid har vi framför oss, helt enkelt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia J

    Så jäkla härligt att få städa upp och piffa till lite, Meeeeeeeerr sol till folket!
    Jag är väldigt nyfiken på vagnen! 🙂