ELISABETH

10% rabatt på vår favorit!

Kära läsare/vänner! Ni som hängt med ett tag vet nog att den pryl vi använt allra mest sedan Åke kom till oss är den röda vaggan/babysittern som vi fick låna av min vän Josefin.

DSC_0017-2-1024x818

Här var Åke bara några dagar gammal och sov som en prins i den!

Vi har haft den i vardagsrummet och köket, i början sov han ju nästan jämt och det var så tryggt att kunna ha honom liggande nära, till exempel när vi lagade mat eller åt. Den har lite gung också och en inbyggd vibration, som går att slå på, som uppskattades mycket när han var lite ledsen.

tiny-love-babysitter-3-in-1-rocker-napper-rod

Här har jag lånat en bild från lekmer.se för att kunna visa den tillhörande ”armen” som kan fästas och tas bort, med små hängande figurer. Eftersom vår var begagnad, har vi hängt dit egna saker, det finns öglor så det är bara att byta ut hur man vill. Dessutom är det två solar som blinkar i takt till de olika melodierna som kan spelas också. Det är såna man får på hjärnan ungefär efter tre sekunder och jag har verkligen dragit mig för att slå på dem MEN när Åke varit riktigt ledsen är det faktiskt också det enda som har lugnat honom.

collage

Cirka 50% av alla bilder hemifrån på Åke innehåller denna vagga. Vi har både haft med och utan babynest i den, nu när han börjar vara så stor kör vi utan. Vaggan, som vi kallar den, eller babysittern, har tre lägen; fullt liggläge, lite lutad och sittläge. Nu använder vi den ibland till att söva Åke i vardagsrummet på kvällarna när vi inte lägger honom direkt i sovrummet, annars är den mest i sittläge nu.

DSCN2099

Han sitter otroligt tryggt och mjukt i den och den har självklart ett bälte också.

Fastän vi fick ärva den hade jag LÄTT, utan att tveka köpt en likadan om jag hade vetat hur mycket vi skulle använda den. Otroligt smidigt att kunna bära med sig den (vi har ibland tagit den till sovrummet när han sovit så gott i den), praktiskt att den går använda som babysitter och sen har jag också hört att flera använt den i mellanläget när barnen varit förkylda. Många timmar har spenderats i den, jag skulle säga att barnet kan ligga i den säkert upp till 6 månader och sen använda den som babysitter ett tag till, beroende på längd.

DSCN1150

Varje gång jag lagt upp en bild på den här på bloggen eller Instagram har jag fått kommentarer eller mail om den, så jag vill nu säga att jag absolut skulle rekommendera alla att köpa en! Vi har definitivt haft stor glädje av den.

För att göra beslutet ännu lite lättare har jag fixat så att ni får 10% rabatt på den hos lekmer.se to.m. 31/5!
Förutom röd finns den även i blått och den rykande färska färgen vit/lime!

För att beställa, klickar ni HÄR och anger koden elisabeth10, så kommer 10% automatiskt dras bort från totalpriset.

Säg gärna till om ni köper den, så jag vet om det är uppskattat att jag fixar rabatter och att jag ju så klart vill veta vad ni tycker om den sen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lin

    Det är den absolut bästa investeringen vi gjort! Köpte den när A var en månad och sov otroligt dåligt. Babynestet i plus vibrationer på och han sov fantastiskt bra. Plus att man kan bära ut den i köket mm. Min lille blev helt lugn av den lugna truddilutten på dosan. Även toppen för bebisen att sitta i när det börjas med gröt. Men nu när han är sju månader så har vi behövt ställa undan den. Han kan sitta själv nu, och eftersom det bara är ett trepunktsbälte känns det inte säkert. Tror också att det stod att den är ok att sitta i tills de själva kan sitta. Och tom 9 kg, men vår tungviktare väger 11 kg och har suttit i den tills nu, har känts tryggt.

    Men köpköpköp, alla som läser! Var det absolut bästa inköpet. Kommer sparas till en eventuell tvåa. Är typ galen av kärlek till denna makapär, har hjälpt SÅ mycket.