ELISABETH

Elisabeth framför: 4 nya saker jag gör som mamma

Eftersom det fortfarande strular lite för mig att lägga upp bilder i mina inlägg, passar jag på att lägga ut veckans Youtube-klipp, som kom ut i söndags! För ungefär en månad sedan publicerade jag ett inlägg som hette ”Saker som hänt sedan jag fick barn”, en lista (älskar listor!) på olika nya beteenden som uppkommit sedan Åke kom. Här är del två, kan man säga, fast i videoform.

Funderar på att göra en lista varje månad, det tillkommer ständigt nya och knäppa saker till listan! Föredrar ni i text- eller videoform?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Vilken skön video (och kändes proffsigt i klippningen och med musiken och allt)! Röstar för variation. Ibland video och ibland text.

    Jag sjunger och nynnar tusen sedan jag blev mamma, men har inte riktigt orkat damma av barnsångerna. Istället blir det diverse improviserade hittepåsånger, ibland baserade på känd melodi och ibland även den påhittad allt eftersom. Och jag har släppt på alla fjantighetsspärrar! Betalningen om man fular sig och tramsar loss ordentligt kan ju bli ett ljuvligt leende från avkomman!

    1. elisabethlindroth

      Tack, blir så glad när du skriver att det kändes proffsigt, lägger ner mycket tid på det och tycker det är SÅ kul! 🙂 Ett tips om du inte vill hitta på sånger (som också låter väldigt fint), är att söka på barnkammarboken på Spotify, så kommer en lista med drygt 150 sånger! 🙂

  2. Carina Anklew

    Klockrent! Precis så gjorde och gör jag än idag! Ha, ha, ha! Nåt allmänmänskligt?
    Du är ju bra både på att sjunga och skådespela med en härlig ironi!!! Gärna fler videoklipp/listor! 🙂
    Kraaam! <3

  3. Lisa

    oj vad roligt!

    särskilt sista!!!!!!

    igenkänning höööööög!

    bästa klippet! musiken&allt!

    going är du!kram