ELISABETH

Åkes dopgåvor!

Jag känner att jag ligger lite efter nu men bättre sent än aldrig, eller hur? Åke fick så otroligt mycket fina presenter när han döptes och jag tänkte visa upp lite av det nu! Några till saker kommer sen! DÅÅÅÅ KÖÖÖÖÖÖÖR VIIIIIII!

DSCN1673

En pyjamas och en vändbar mössa. Superfina och gjorda av min kusins fru, alltså så duktig?! Pyjamasen ska invigas i natt! Tack snälla ni!

collage

Jag säger det igen, jag har så otroligt kreativa människor i min omgivning. Denna underbara blöjtårta hade min styvsyster med familj gjort! Vi fick ju en när Åke var precis nyfödd av hans gudmor, då med miniblöjor och saker som passar en nyföding. På den här tårtan fick vi saker som passar nu, lite smakisar, skedar, dreglisar och massa smått och gott. Väldigt kul present att få! TIPS!

78

Böcker! En om Åke(!) och tre med sånger i. Älskar såna böcker, särskilt eftersom det följer med skivor så att vi slipper hitta på melodierna och lära stackars Åke fel.

DSCN1678

Sötaste skorna!

DSCN1685

Färgglada leksaker!

DSCN1651

Återigen, hur jäkla duktig är man inte om man kan snickra ihop denna stol?! Min fina styvpappa och hans ”tjej” har alltså gjort den! Det är två väldigt händiga personer som gjort många beställningsjobb åt oss, bland annat vår stora hylla i vardagsrummet där vår tv står. Så kul!

Vi är verkligen supernöjda med alla gåvor vi fick, inget kändes liksom överflödigt eftersom det var saker vi faktiskt ville ha. Vi är så tacksamma och nöjda med hans dopdag!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sonia

    Gud vilken snygg pyjamas! Och smart idé med blöjtårtan! Ska jag definitivt komma ihåg till när mina vänner får barn.