ELISABETH

Lindroths spekulerar – Skärmtid

https://youtu.be/s-sxyB9EiVY

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elina

    Min dotter är två veckor yngre än Åke och har också börjat visa intresse för tv:n när storasyster tittar på barnprogram. Så jag frågade förra veckan på BVC om det var farligt för hhenne när hon råkar se lite tv. Men det var det inte enligt min BVC-sköterska. Men man ska inte använda det som barnvakt typ..

  2. maria

    Min ena dotter är 2 år och hon har tittat på babblar när hon var liten. På både telefonen och datorn men bara man inte låter sitta henne vid datan för länge tror inte jag det är någon fara. Vi har alltid på tv här hemma och den stora tjeja kan inte bry sig mindre hon kollar nästan aldrig på tv utan leker istället. Lilla tjejen på 7 månader tycker tv är spännande då det är så mycket färger och ljus men bara man inte sätter henne precis vid tv bryr hon sig inte så värst mycket.

    Jag tycker att det inte är farligt att låta barnen sitta en stund vid tv eller datan och kolla på något men bara man inte låter dom sitta i flera timmar. Det skulle jag aldrig göra. Blev en luddig kommentar men hoppas du försynt ändå heheh.