ELISABETH

Budgettips!

Igår var det dags för mamma/bebis-träff igen och det var i vanlig ordning supermysigt. Får alltid så himla mycket bra tips och gott fika, hehe. Enda nackdelen är att tiden går så otroligt fort. Hur som helst, jag hade på mig en ny kjol som jag vill tipsa om!

DSCN1498

Den är i en (enligt mig) perfekt längd, rätt mjuk men ändå hård(?) i midjan p.g.a. bred mugg som håller in där magen kanske inte riktigt är så duktig på att hålla in sig själv. Finns dessutom i flera färger och kostar 99:- på H&M! Ångrar att jag inte köpte fler! Gillar också att den är rätt vid och inte så där otäckt pennkjolig.

DSCN1501

Jo, jag vill också passa på att säga att SJÄLVKLART kommer det en del tre på amningsinlägget, där jag kommer att berätta mer om hur jag går tillväga. Denna vecka är som sagt bara lite körig. Nästa vecka kommer också bloggen att flyttas, vart får ni veta senare idag! Då kommer det att lugna sig lite i livet och då ska jag sätta mig ner och skriva.

Hoppas ni mår bra och får en fantastisk onsdag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.