ELISABETH

Två Netflix-serier jag älskar!

Jag/vi ser SÅ MYCKET SERIER. Har typ sett allt, känns det som. Vissa sparar jag medvetet eftersom jag liksom inte känner mig redo just nu (Homeland, Breaking bad och Game of Thrones t.ex.) men det är ju det som är så himla härligt med serier; de finns alltid kvar!

Nu tänkte jag tipsa om två serier som finns på Netflix och som jag verkligen gillar. Två väldigt olika men ändå värda att se.

Derek:

Jag älskar Ricky Gervais och typ allt han gör (även the Office är ju briljant), särskilt älskar jag att kolla på alla bloopers eftersom han alltid skrattar mest och nästan bara åt sig själv. Sånt gillar jag. Derek är lite annorlunda än annat han gjort, den har en väldigt seriös del också. Den utspelar sig på ett äldreboende och Derek, som spelas av R.G. är en väldigt speciell man med ett hjärta av guld. Jag har både skrattat och gråtit till denna fina serie som finns i två säsonger och med två specialavsnitt.

En bonus är att Åke verkligen ÄLSKAR när jag sjunger den här sången för honom:

”We likes all creatures with fur and wings”. *hjärta*

Nästa serie jag vill tipsa om ääääääär:

The unbreakable Kimmy Schmidt:

SÅ lättsam, färgglad, snabb och rolig serie. Det händer saker hela tiden så att man inte somnar (bra för trötta amningshjärnor) och avsnitten är korta. Vi smällde i oss hela serien på några dagar bara. Älskar serier i denna stil med en dialog som man lär sig att känna igen och som alltid bjuder på något kvicktänkt och kul. Att den dessutom är skriven av bl.a. apcoola Tina Fey gör ju inte saken sämre! Se den om du inte gjort det!

Just nu har vi börjat se Community efter tips vi fick på Youtube, tack till dig som tipsade, den verkar väldigt lovande!

Tycker ni att det är kul med tv-tips? Har MASSA på lager!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nina

  Hej Bettan 😛
  Om du inte har sett ”The Fall” måste ni verkligen se den serien, sjuuuukt bra! Även ”Bloodline” som är inspelad i The Keys i Florida är en ruggigt bra serie 😀 Ha en bra Onsdag, Kram från en Norrlänning i Miami :-*

  1. Elisabeth Lindroth

   Hej Nina! 🙂

   Har sett The Fall, älskar den SÅ MYCKET! Bloodline har jag bara hört talas om, den ska vi absolut ge oss på!

   Och SÅ kul att ha en läsare i Miami! SÅ coolt! Kram!

 2. Sonia

  Ååh ja, precis vad jag behövde nu när jag sett klart Homeland (SOM DU MÅSTE SE SEN, SÅ JÄKLA BRA!). Älskar Ricky Gervais, så tänker nog också ge mig på Derek.

  Kram på dig <3

 3. Sarah

  JA TACK! Älskar serietips. Älskar serier. Älskar tips. Derek var en serie jag inte kände till men verkar lovande. *längtar till nästa amningsmaraton*