ELISABETH

En vecka som började bättre än den förra slutade.

TACK för all feedback på vårt senaste klipp på Youtube! Vi läser kommentarer och ser tummar upp, så fint det känns att vi kan visa vår sköra sida och fortfarande ha ert stöd. Det är så uppskattat.

Söndagen var rätt mörk och tung, stressen total och tröttheten enorm. Vi gjorde därför det bästa tänkbara; bäddade rent och krispigt i sängen och somnade tidigare än på länge. Vaknade så i morse med en helt ny känsla i kroppen och en bebis som sov tätt intill mig ända till 10. Gick upp, gjorde frukost och precis när kaffet bryggts klart, kom min älskade mamma. Måndagar är hon ledig från sitt jobb och brukar hänga med oss, en underbar lyx för oss alla! Tänk att ha sin mamma så himla nära, både fysiskt och psykiskt att man kan ses varje måndag? Åke, Ralf och jag är alla lika glada för hennes besök.

Efter kaffe och amning tog vi en promenad och svängde förbi Vårdcentralen, där jag slank in i ett litet rum och lånade deras våg. Det är alltid en skön bekräftelse att se att han gått upp i vikt, från 6260g. för två veckor sedan, till 6710g. nu! SKÖNT! Älskade Åke.

När Leif kom hem från jobbet kände jag direkt att det fanns en helt annan energi mellan oss än i söndags. Det gjorde oss båda så otroligt gott att få häva ur oss lite skit och nu känner vi oss lättare och mycket mer peppade på veckan som kommer, som innehåller rätt mycket.

En annan bra grej som är värd att anstränga sig för (särskilt måndagar!) är att göra extra god middag. Vi gjordeeeeeee:

DSCN1485

Wallenbergare med lax! Alltså laxburgare med ägg och GRÄDDE i. Till det pressad potatis, smörstekt sparris och fetaostkräm. Himmelskt. Vi använde detta recept men med andra tillbehör då.

Det blev alltså en fin måndag och start på veckan. Det fortsätter idag med häng med mammor och bebisar igen! Så kul att få ses varje vecka och denna gång hemma hos Kalle, som vi inte fått träffa lika mycket.

Resten av veckan är mest vigd till söndagens dop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hjälp!!!!!!!!!!! Känns som att vi inte planerat nåt och samtidigt inte har nåt att planera?! I alla fall, på fredag kommer två fantastiska vänner hit och ska bo här till söndag efter dopet och på onsdag kommer dels en trevlig tjej med bebis och sedan ”vår” präst för att planera dopet. Denna vecka kommer jag med andra ord kanske inte vara så superbra på att svara på kommentarer och komma med flera inlägg.

Har ni några bra tips kring dop så här fem dagar innan? Något vi ska tänka på med tanke på att det kommer 12 barn?

Ha en fin tisdag!

DSCN1431Såg att någon frågat om detta halsband och jag minns faktiskt inte vart jag köpte det! Kan vara ”and other stories” men det är hur som helst väldigt länge sedan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Terran

    Weekday tror jag stod för halsbandet faktiskt. (?)
    Och renbädda är kanske det bästa man kan göra för att sova gott och starta på nytt igen. Hurra för krispiga lakan!

  2. SpeLinnea

    Skönt att det känns bättre. Alltid ger det mig en inre frid att ha rent omkring mig och människor man tycker om i närheten.

    Men det är ju en triforce du har runt halsen. Zelda nästa! 😀