ELISABETH

Det stora inlägget om amning (del två – mina favoriter i amningsgarderoben!)

Nu har jag ammat i snart fyra månader och har testat lite olika kläder. Är jag bara hemma är jag oftast klädd i ungefär inget eller mjukiskläder och sliter av mig tröjan när det ska ammas men är det folk här eller om jag är utanför hemmet är jag (FAKTISKT!) påklädd. Nu har jag ansträngt mig lite och fotat mina favoriter. Min skrala ekonomi till trots, det är VÄRT att lägga lite extra pengar på kvalitet i detta fall eftersom man ammar så himla himla mycket. Hellre några dyrare plagg än en massa billiga som töjer ut sig direkt. Jag har delat upp kläderna i tre delar, eftersom allt kommer från tre olika märken/butiker. OBS! Jag har ju inte testat hela sortimentet från något märke så det kan ju finnas ÄNNU härligare plagg out there, detta är bara mina erfarenheter. OBS! IGEN! Jag är ej sponsrad, bara nöjd!

Vi kan börja med mina favoriter från Glammom: 

DSCN1362T-shirten är så himla snygg, den är exakt i den modellen som jag hade velat att en ”vanlig” tisha skulle vara. I många fall kan man känna att man måste klä sig lite tantigare eller gulligare när man ammar eller är gravid för att det liksom bara finns det utbudet men den här är verkligen min stil! Den är rätt liten i storleken, det står även när man beställer den, jag har en medium och den har känts liiiite liten första månaderna, nu passar den perfekt! Bh’n har jag skrivit om tidigare men kan inte nämna den nog mycket! SÅ SKÖN! Känns som att den liksom suger in hela kroppen och ger stöd även åt ryggen.

Självklart har jag fotat mig i tröjan också!

DSCN1415

Tadaaaaa! Haha, här ville jag egentligen bara visa mina otroligt härliga byxor som jag köpte på Åhlens för någon månad sen. Nu passar dom äntligen! Kommer leva och bo i dessa under sommaren och tishan passar ju faktiskt riktigt bra till!

DSCN1460

Ni ser, den ser ut exakt som en vanlig tröja! Härlig kvalitet och snyggt fall.

DSCN1465

Och lyfter du på framstycket hittar du exit för boobsen! Tio tummar upp!

Vidare till favoriter från märket Boob, som ju till viss del också säljs på Glammom.

DSCN1365

Denna BH är min absoluta favorit! Den köpte jag hos Lekmer.se, när jag lyckades komma över en rabattkupong. Skulle nog ha köpt den ändå med tanke på den enorma tid jag har spenderat i den. ÄLSKAR!DSCN1370

Tröjan har jag faktiskt fått av en supersnäll person, fick även en brun samt en beige av min vän Jossan. Annars kan man köpa dom HÄR. Eftersom Åke föddes på vintern har det varit skönt att ha lång ärm men har tänkt köpa en t-shirt snart också. Storleken i detta märke känns rätt ”normal”. Jag har medium i två av tröjorna och dom sitter lagom löst och skönt nu. Så här ser den ut på:

DSCN1436

Den är rätt stor och lång nedtill vilket är superskönt när man har tighta byxor och även en mage man inte vill framhäva. Har man som jag på bilden, hög midja på kjolen, kan man helt enkelt göra en liten knut på tröjan!

Sist men inte minst har vi min superduperfavoritklänning från Milker:

DSCN1377

JAG ÄLSKAR FÄRGEN! Känns så perfekt i sommar! Min klänning är DENNA och återigen, priset är rätt saftigt men jag kommer inte köpa fler klänningar. Den här har allt jag behöver för att klara sommaren. Dom är dock rätt stora i storleken, så ta en storlek mindre än du brukar! Jag har en i medium men skulle nog kunna ha en small också. Så här ser den ut på:

DSCN1453

Som sagt, färgen?! Hur fräsch?!

Förutom dessa plagg har jag fått ärva (tack igen Jossan) två linnen som jag lever i på vardagarna. Har alltid ett rent och ett i tvätten. Helt perfekta att ha under ett lite lösare linne eller tröja och bara kunna dra fram vart man än är!

Hoppas ni gillar mina favoriter också! Tänk på att om allt går bra/om man vill/kan, så kanske man ammar mer eller mindre ett år. Då är det faktiskt värt att investera i rejäla plagg.

PUSS på er!

DSCN1455

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amy

    Underbart härligt inlägg E! Och du är himla söt du i dina amningskläder 🙂
    MEN; du skev ju inget om hur ofta, hur länge, etc du ammar. Det är jag lite nyfiken på, man vill ju så klart veta hur andra gör… Vilka amningsställningar funkar bäst för er m.m.

    Om du vill dela det förstås. Annars är jag nöjd ändå 🙂
    Kram!

  2. Elisabeth

    Åh fina byxoor!!! Vet du vart halsbandet är ifrån, på bilden där du visar upp dina byxor? 🙂
    Kraam

  3. Lisa

    Har aldrig kommenterat men följt dig ett tag, men vill bara säga att dina tatueringar är så snygga. Skulle vara kul om du visade dem i ett youtubeavsnitt , om du vill förstås 🙂

  4. Emma

    Tack för tips! På slutet av min graviditet inspirerades jag av dig och köpte den där gråspräckliga klänningen från H&M med omlottöverdel. Den passar perfekt nu när jag ammar och används flitigt.

    Kan även tipsa om märket King Louie, som bland annat säljs på Zalando. Det är ett ”helt vanligt märke”, men de har en förkärlek för omlottklänningar i töjbart tyg med en lite lyxigare känsla. Har köpt flera stycken och känner mig så fin! Det är tyvärr inget budgetalternativ, men väl investerade pengar för en klänningsälskare som mig. Kommer användas även efter amningsperioden.

    Och den där prickiga bh:n har jag också unnat mig. Så fin!

  5. S

    ÅÅÅH så fina foton på dig! Och kläder! Gud vad jag gillade bilderna i detta inlägg. Blev glad och inspirerad och du är så fin. Kram!