Padwico Babyvakt – så tycker vi! – ELISABETH

ELISABETH

Padwico Babyvakt – så tycker vi!

Ni minns kanske att vi i ett väldigt tidigt skede skaffade oss babyvakter? Let me freshen up your memory, så här såg/ser dom ut:

DSC_0032Jag ska erkänna att jag ju varit lite för hönsig för att lämna Åke i vagnen utomhus efter en promenad och eftersom han i 98% av fallen vaknar direkt vagnen stannar på gården så har det inte ens varit aktuellt men några gånger på sistone har det gått!

DSCN0823

Vi lägger den nästan alltid vid Åkes huvud, främst så klart för att höra honom tydligast men också för att den har en inbyggd termometer och det är för mig viktigast att veta hur varmt/kallt det är i just det området. Vi har även testat stoppa ner den vid hans ben under en promenad bara för att kolla och det är en enorm skillnad i temperatur jämfört med uppe vid ansiktet! Särskilt under vintern när han ju myste i världens härligaste åkpåse. 

DSCN1292

Så här ser “föräldraenheten” ut, du kan alltså se temperaturen och det tycker jag är helt underbart. Jag använder även babyvakten på morgonen, eftersom Åke har en tendens att sova hiskeligt länge ibland. Då lämnar jag honom i sängen och sätter mig i soffan med en kopp kaffe och en härlig bok och kan känna mig helt lugn eftersom jag hör varje litet ljud han gör (älskar varje litet ljud). Det går ställa in känsligheten på mikrofonen om man inte vill höra exakt varje ljud.

DSCN1295

Ett stort plus är att den är så liten och nätt, supersmidig att ta med sig och bära omkring på. Är ungefär som en iphone i storlek. En annan väldigt bra grej är att den har väldigt låg strålningsgrad. Dessutom är den ju faktiskt väldigt stilren i sin design men det är ju bara en bonus! Kan göra ännu en uppdatering om den när Åke är äldre och sovit ännu mer på egen hand men än så länge känner vi oss otroligt nöjda med vår vakt! Våran kommer HÄRIFRÅN. 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.