ELISABETH

Lindroths spekulerar – flyga och fara

https://youtu.be/9j5pZDbEdyc

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Ett tips på vagnar i allmänhet då man är olika långa är att köpa med knäledshandtag. Dom rekomenderas då 🙂
  Det finns jogging/löpar/springvagnar i olika prisklasser, mitt tips är att googla det så bör ni hitta åt iaf två fina barnvagnsbloggar som testar och recencerar allt som har med barnvagnar att göra i stort sett.

  Vi har en emmaljunga scooter 2:0 och en trehjuling britax…
  scootern har inte riktigt fullt liggläge men har fungerat fint efter ett års ålder för oss som en variant av mindre semester osv vagn. Britaxvagnen har jag mest använt på stan och vid andra aktiviteter när jag vill ha en lätt, smidig men ändå vändbar vagn. Britaxen har även fullt liggläge även på sittdelen. Hör av er om ni vill kolla på den och kanske låna den.

  Vi har bytt till sittdelen på stora emmaljungan när barnen vuxit ur babykorgen, vet att en del byter när barnet börjar vilja ligg/sitta lite mer i vagnen. Vissa små är ju helt enkelt mer nyfikna än andra 🙂
  Och slutligen så det ni behöver till vagnen i sommar är regnskydd och myggnät.

 2. Sara

  Här kommer lite tips som vi fått från sjukgymnast då vi har en liten bebis som är väääldigt stor i storleken… Gå inte efter vad alla säger om ålder utan följ bebisens längd o vikt + stabilitet i nacken. En bebis som sover ska alltid ligga ner men kan sitta upp när den är vaken (inte för långa stunder i sträck). Byt till sittdel om ni vill men då ska det helst kunna fällas helt så han kan sova plant. 🙂

  Under en bilresa bör man stanna varje gång bebisen ska äta, ett barn ska aldrig sitta i bilen och äta även som större då kvävningsrisken är stor… Men annars är det väl bara att köra på. 🙂

 3. Caroline Stoltz

  Vi åkte bil rätt långt när dottern var ca 8 månader. Hade med diverse leksaker till henne, men det bästa av allt var en förpackning med tamponger som jag hade i min handväska, dom hade hon extremt roligt med 😉 Vi bytte till nästa steg på bilstol inför den resan och det var nästan i tidigaste laget.
  När det gäller att stanna osv. så blev det naturligt att stanna när det var matdags. Hon åt vanlig mat då så det var typ ett stop vid lunch, kanske ett snabbstopp för kaffe på eftermiddagen och sen middagstid. Och då stannade vi även för kvällen.