ELISABETH

 En bra grej med att vara hemma mycket som mammaledig:

Man slipper gå omkring så här bland folk:  

 Någon mer som ofta (alltid) glömmer haka på linnet och ibland även bh’n efter utfodring? *hoppas*

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Jorå jag glömmer jämt. Man kunde ju tro att jag borde lärt mig efter tio månader men senast förra veckan gick jag med bröstet utanför bh’n under både långpromenad plus mathandling på Ica Maxi. Visserligen med tröja över men ändå. Hehe.
    Tycker förresten massa om din blogg, läser inte varje dag men tittar in då och då när jag har en stund över och läser ikapp. Du skriver så mycket klokt! Och jag är övertygad om att du är den bästa mamman i hela världen just dör din Åke. ”trots” dåligt samvete och att du vill mer än att ”bara” vara mamma. Vi är alla olika och gör vårt bästa! Kram på dig

  2. Lotta

    Ahmen typ hela tiden. Gärna båda sidor på linnet nere samtidigt. Eller den där lilla tyggardinen på amningstoppen uppdragen så bh-n syns. Sist jag var på jobbet var det en av kollegorna som tyckte jag skulle dra ner den innan jag gick ut…

  3. Sarah

    För några veckor sedan glömde jag haka upp både topp och bh när jag ammade ute i parken. Gick trehundra meter innan jag förstod varför det var så kallt. Hehe.

  4. Emilia

    Haha japp! För ett tagsen kom jag på när jag gick på stan att ”jäklar, ena patten hänger ju fritt”. Som tur var hade jag en tröja över men ändå. Min sambo skrattar även gott åt mig när han åker till jobbet på morgonen och jag ligger där med linnet uppdraget och tuttarna i vädret 😛

    1. Elisabeth Lindroth

      Hahaha! Ja man visar ju mer hud än någonsin hemma nu för tiden. Bara på ett lite annorlunda sätt. 😉 Tack för din kommentar!

  5. Sara

    Haha alltid!
    Igår var jag på stan, tog en selfie och la upp på instagram. När jag efter en stund kollar på bilden ser jag att jag har ena tutten uthängd, under tröjan dock. Jag har alltså glömt både stoppa in tutten i bh-n och knäppa den haha herre Gud alltså . Men så är de gissar jag. Nu har ju typ hela örebros befolkning sett mina rattat redan eftersom jag ammat offentligt här och var (jag kastar ju inte tittsen omkring mig, men du fattar ) jag tror alla ammande mammor gör lite knäppa grejer och även glömmer stoppa in tuttarna, knäppa bh-n/linnet eller går ut med spya och mjölk fläkar på kläderna 🙂

    1. Elisabeth Lindroth

      Hahahaha! Så rolig berättelse! Jag tror vi ammar ut lite ur hjärnan, helt klart men det är ju så underbart på ett sätt! STOR KRAM!

  6. Anna

    Varför lägga energi på att haka på och stänga in bröstet när det ska fram lika fort igen? 😉 ungefär så känns det då för mig..

  7. sabina

    Japp! Under ammningsperioden var jag ute och gick, skulle ta av mig min tjocktröja för jag blev förvarm… Helt plösligt börjar min vän gapskatta och peka på mig…. Haha hade glömt att knäppa både BH och linne, så där stod jag med en bar tutte! Det mest härliga var att jag stog vid en väldigt trafikerad väg! Haha som.vi skrattade!!

    1. Elisabeth Lindroth

      HAHAHAHAHAHAHAHAHA! Alltså jag dog när jag läste det här! SÅ JÄVLA KUL! Tack för att du delade med dig och gjorde min dag. 🙂 Kram!