Youtube – hur kan vi bli bättre? – ELISABETH

ELISABETH

Youtube – hur kan vi bli bättre?

Nu har vi ju kört på vår egna Youtube-kanal i ungefär två månader och det är så himla kul! Vi har nu över 2000 prenumeranter(!) och responsen från er är ovärderlig.

Däremot är denna bransch otroligt snabb och känslig, många slutar prenumerera direkt det är något som inte är bra och vi känner att vi gärna vill veta hur och vad vi kan göra för att göra kanalen och klippen bättre?

Så, svara gärna på några av dessa frågor så kan vi jobba på ännu hårdare i framtiden!

Är klippen för långa/korta?

Kommer klippen ut för ofta?

Vill du se mer än ett klipp i veckan?

Är söndagar bra/dåliga dagar att släppa klipp?

Är innehållet tråkigt/bra/kul/stötande/intressant?

Vill du se mer “prat” eller mer klipp där vi gör saker?

Vad är det bästa/sämsta med våra klipp?

Övriga tankar?

IMG_4523

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Julia

  Hej! Jag heter Julia, är 23 år och bor i Jönköping. Jag tycker ni blir mer och mer avslappnade i era videos. Jag har följt dig sedan första klippet på gravid vecka för vecka, och det är kul att se dig/er utvecklas framför kameran! Du är verkligen en charmig person! Det är ni alla tre.

  Jag gillar alla klipp, kanske ibland spolar förbi när det är promenaddags utan ljud och med snabbspolning, annars suger jag åt mig allt! Ni bjuder mycket på er själva och det känns som en personlig liten hälsning till mig när jag kollar. Väldigt familjärt!

  Jag tycker att ni ska fortsätta som ni gör, att vara er själva framför kameran och låta oss följa med på det ni känner passar. Men självklart hade det varit roligt med ännu fler klipp där man kan följa er. Men det är ju helt beroende på hur mycket tid ni vill/kan sätta av till att spela in/redigera videos! Jag kommer titta i vilket fall som helst! Kram på er!

 2. My

  Jag tycker klippen är bra just för att dom är lite längre!
  Ni har sånt skönt flow er två emellan.
  Ni kan väl berätta lite hur ni va som tonåringar, kände ni varandra redan då?
  Och hur ni blev ett par, bröllop och såna härliga saker.

  Fan vad jag diggar er

 3. Erica Holmberg

  Älskar era klipp och skulle gärna vilja ha fle i veckan, så underhållande och intressant! 🙂
  Tycker om att höra era tankar och funderingar och följa med dit det händer:)

 4. Kajsa

  Jag älskar bloggen och youtubeklippen för att de är personliga och jordnära och det faktum att ni är alldeles vanliga människor om än lite extra härliga. Jag vill gärna följa er vardag och era tankar kring livet, uppfostran, självförverkligande, döden – sånt som alla funderar över mer eller mindre men inte pratar om särskilt öppet.

  Materiella inköp är också kul att följa just eftersom ni, som de flesta andra kanske inte kan köpa precis ALLT ni vill ha utan måste prioritera lite.
  Små tips och trix är också härligt, som vilka era favvobebisgrejer är osv osv

 5. Amela

  Älskar era klipp och att följa er. Tycker om längden på klippen nu, blir “matigare” och så är söndag ofta en tv/dator tittar kväll här så tycker det är en bra dag också. Tycker ni ska fortsätta som ni gör nu, kanske någon frågestund eller att ni diskuterar lite mer utifrån något ämne. Tycker du/ni är helgrymma tack för att ni delar med er av er vardag såna som er behövs verkligen i bloggvärlden. Kram Amela

 6. Hillevi

  Jag gillar era klipp och blir glad när de kommer upp 🙂
  Jag hade gärna velat ha lite fler “sitdowns” med er.
  Jag vet att du skriver en del om hur livet förändrats efter Åke och hur er relation utvecklas men det vore kul att ha med lite sånt i klippen.
  Jag uppskattade också era tips om barngrejer 🙂
  Ni skulle också gärna få berätta om hur ni upplever kontakten med bvc och liknande, jag kan själv tycka att det är svårt när man får tips från föräldrar, bekanta, bvc mfl.

  Tack för att ni delar med er på ett så fint sätt!

 7. Nathalie

  Gillar längden på klippen! 🙂 gillar variationen med att man får följa med i vardagen samt lite “soffhäng” 🙂
  Gillar när ni är personliga och berättar om tankar, framtiden, oro, känslor ect.
  Att få en lite mer personlig inblick i en alldeles ny familj. Hur ni tänker, planerar och har diskutioner om tex.
  Älskar att ni båda är med nästan lika mycket också.
  Det som jag kan störa mig lite på är när ljudet blir dåligt, typ vid promenader med vind eller när ni är längre ifrån “mikrofonen”, när det sprakar och sånt.

  Tack för fina inlägg!!

 8. K

  Jag röstar också på två kortare klipp per vecka, det vore jättekul! Här hemma samlas hela våran lilla familj och tittar på varje klipp ni lägger ut, det är något vi ser fram emot varje vecka. Jag gillar när ni pratar och när ni visar er vardag, ert hem, era projekt, nya inköp, favoritprylar osv. Eftersom vi har en son som är 1,5 månad äldre än Åke så är det hög igenkänningsfaktor för oss! Ni gör ett jättebra jobb, tack för alla fina klipp ni lägger ut!!

 9. Jessica

  Jag gillar när ni berättar om vardagen och Åke. Men även era “mellanspel “. Personligen skulle jag gärna se två kortare avsnitt i veckan, om ni känner att ni har idéer och tid för det. Annars är det bra som det är 😉

 10. SpeLinnea

  Jag älskar alla klipp ni gjort hittills! 🙂 Det som jag generellt vill säga till människor som precis börjat med filmklipp och sådär, är att våga klippa alls! Att man tänker till om hur kul det är med samma sak i 20 sekunder, räcker det med 10? Och variera vinklar och sådär.
  Det som jag vill tipsa dig om är att lägga in den fina loggan du har (cirkeln med dig som tecknad, vem har gjort den? 🙂 ) och använda grafik som är samma för varje film. En slags grafisk profil, där du använder samma font, storlek osv i enhetlighet. Behöver du hjälp så hör av dig, älskar att pyssla med sånt!

  Kramar

 11. Ida Lundström

  Jag tycker klippen är alldeles lagomt långa! Inte för korta så man känner att det blir meningslöst och inte för långa så man hinner bli rastlös. Jag hade gärna sett ett avsnitt till varje vecka. I övrigt tycker jag ni lyckas kanon med allt. Fortsätt som ni gör! 🙂

 12. Angelica

  Jag längtar till varje klipp! Gillar att få följa er i vardagen, ni år så underhållande. Kanske att klippen kunde vara lite kortare. Kram

 13. Nathalie

  Jag tycker ni är så härliga! Jag skulle gärna se att klippen var kortare, för när dom är långa utan någon direkt röd tråd så blir jag rastlös efter några minuter. MEN det har alltså inte med er som personer att göra, absolut inget illa menat, utan jag blir likadan vad jag än kollar på. Jag följer även Josefin knaves youtubekanal och den typen av klipp tycker jag är kanon, inte så långa men ändå med mycket innehåll. Typ 5 minuter tycker jag är lagomt, sen gör det inget om vissa är längre ibland (t.ex. Då man haft en frågestund). Sedan har jag ju en bebis själv som är 1 år nu och härjar som en tok. Så man ha ju liksom inte så mycket tid till sånt här längre, kan va därför jag önskar kortare med 🙂 tycker en gång i veckan är bra iallafall.. Jag hamnar ändå efter titt som tätt, hehe. Jag gillar när ni pratar 🙂

  Hoppas du förstår vad jag försökte få fram i denna röriga text, tycker iallafall att ni gör ett sjukt bra jobb!

 14. Pernilla

  Jag tycker jättemycket om era klipp och er kanal! Jag gillar när man får följa med i vardagen men även på mer “speciella” grejer. Personligen skulle jag nog heller vilja ha flera korta klipp än ett långt klipp då jag tycker det är lättare att hitta små korta pauser att titta på klipp än ta sig tid att titta länge. Men oavsett så kommer jag fortsätta kolla för jag gillar er 🙂