ELISABETH

Lite bilder från Åkes vecka hittills

DSCN0901

Kolla in hans frippa! Det är så långt (på vissa ställen)! Dessutom började den bli rätt ljust i utväxten så han ska väl bli lintott en liten sväng innan han mörknar igen som både Leif och jag.

DSCN1081

Han har börjat bli så himla stadig i nacken! Jag älskar att se hans lilla baksida när han sitter och snackar med sin pappa. Åh! Vi ska få låna en bumbostol snart och det ska bli så intressant att testa! Han vill gärna vara med hela tiden och är otroligt nyfiken så med en sån stol känns det som att det blir lättare att ha honom med. Nu ligger han ju mest i gymmet när vi inte håller i honom och han blir ofta frustrerad efter ett tag tills han får mänsklig kontakt igen. Har någon av er testat använda bumbostol? Hiss eller diss?

DSCN1092

Jag börjar verkligen inse hur kort tid det är kvar då man kan lägga honom lite överallt när han sover och han liksom ligger kvar i den position han somnade i. Snart kommer han sprattla och fäkta runt för mycket.

DSCN1096

Det är så jäkla gulligt när han sover så tryggt. Så gulligt att jag var tvungen att ta bilder av honom fastän vi var stressade.

DSCN1103

Igår vände han sig från rygg till sida i gymmet också! En positiv grej med han börjar bli uttråkad av att ligga platt på golvet. Sen är väl nästa steg att rulla över till mage men det är kanske en stund bort? Eller?

Idag ska vår älskade lilla bebis få vaccin, håll tummarna åt oss att han slipper få feber! Det gör redan ont i hjärtat…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny Sköld

    Hejsan! Vår 3-månaders Gunnar gillar att vara med i babysittern. En liten stund när jag äter mat t.ex. Han sover knappt på dagarna så jag får ära när han är vaken. Du vet en sån ”gungig” stol som är på golvet. Vår är en begagnad från BabyBjörn.
    Kram!

  2. Caroline Stoltz

    Det jag vet om Bumbostolar är att man absolut inte ska ställa den på bordet med barnet i. Var nåt barn nån gång som hade lyckats kicka ifrån sig med fötterna så både barnet och bumbon åkte i golvet. Men dom kanske har gjort om dom sedan dess?!

  3. m

    Men så snyggt skägg Leif har! Klipper eller trimmar han det? Min sambo håller på att spara ut skägg så jag tror minsann att jag ska visa honom denna bilden! 🙂

  4. Emilia

    Heja Åke! Ser ut som han snart är på väg runt till mage 🙂 Vår kille ska också få vaccin idag :(. Köp med er supp alvedon om ni inte har det hemma redan är ett tips! Mkt lättar att veta hur mkt de fått då än med flytande :).