Nya livet – hur går det egentligen? – ELISABETH

ELISABETH

Nya livet – hur går det egentligen?

Ni minns mina tidigare inlägg där jag tjatat på om nya livet?  Hur har det nu gått?

Jag gör ju som sagt inte detta för att få resultat på våg eller måttband, utan för att må bra. Jag vill slippa ha ont i massa kroppsdelar som i mitt fall alltid leder till en konstant huvudvärk som är vidrig. Jag vill också bli lite piggare, gladare, starkare och trevligare mot både barn och man.

Det går ju så himla upp och ner för mig när det kommer till vad jag äter och inte men jag har insett att jag behöver hjälp. Jag kan inte försöka äta nyttigt samtidigt som Leif inte gör det. Tack och lov har hans arbetsplats startat en liten utmaning nu som gör att Leif är aspepp på att äta bättre och röra på sig och det gör så stor skillnad!

Vi tränar på lite olika sätt på grund av våra utgångslägen. Leif springer varannan dag och kör lite styrketräning hemma och jag går långpromenader och varvar yoga, mammamage och Olgas träningsbok utöver det. Nu när Leif har påsklov är det ju ingen match att få in lite aktivitet varje dag, vi får se hur vi lyckas när han jobbar igen!

Mitt mål är att kunna ta en riktigt lång promenad med Ralf några gånger i veckan. Det är så härligt att dels få lite egentid med honom och också att lätta på sitt dåliga samvete och verkligen låta honom få ordentligt med motion. Win win! Igår var jag SÅÅ himla trött och hade huvudvärk och halva promenaden satt det i. Tack och lov kom jag igång lite sen och var rätt pigg när jag kom hem men det är mycket svårare att orka och motivera sig när man har en bebis. När han inte äter eller är ledsen vill man ju gärna slappa i soffan och det är så tungt att slita sig upp och gå ut i stället.

Hoppas att jag börjar känna mig lite piggare och slippa huvudvärken snart! Jag känner mig i alla fall grymt peppad och glad över att Leif också är med!

IMG_4477

Bild från gårdagens promenad. Hur mycket älskar man inte att det är ljust på kvällarna?! Vill passa på att tipsa om mina handskar från Nike som jag köpte för säkert fyra år sedan och fortfarande är i grymt skick! Har dom jämt från april-oktober, dom är tunna och smidiga men ändå varma och vindtåliga! Väl värt pengarna!

IMG_4478

Detta är vår andra runda nu, känns så skönt att kroppen orkar och inte längre gör ont! Tack kropp! Dessutom känns det så skönt när man äntligen kan röra sig lite längre sträckor eftersom jag då känner ännu mer att jag kan äta lite hur som helst. Dock försöker jag skippa för mycket socker och mjöl eftersom jag inte alls mår bra av det.

Hur går det för er andra med era nya liv?

P.S. Jag är så himla sugen på kakor. P.S. Åt en efter middagen igår.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. S

    Åh! Älskar sånadär långa promenader. Så himla härligt. En av de bästa fördelarna med att ha hund är att man kommer ut på sådana oavsett om man vill eller inte, haha!

    Det gick bra för mig fram till påskhelgen 🙁 Då blev det väldigt mycket godsaker. Men nu är jag peppad på nya tag!

  2. Sanna

    Hej Elisabeth! Tack för en superbra blogg! Tro på dig själv – du är grym! Jag undrar om du skulle kunna tipsa lite om dina bästa budgettips i framtida inlägg? Exempelvis vart man köper prisvärda grejer till bebisen, vagnar, skötbord mm. Mvh / Sanna S