ELISABETH

Loppi blogbag

Jag har för andra gången fått äran att hämta ut ett paket med roliga saker i! Det är en superbra grej som man kan anmäla sig till om man har en blogg och/eller Instagram och om man har tur får man vara med! Du kan anmäla dig HÄR. 

Denna gång fick jag allt detta:

DSCN0782

Kul att jag tidigare hade skrivit om att jag behövde en mascara och även fått tips om Bio-oil, för båda sakerna låg i paketet! Mascaran kommer från Yves Rocher och jag har testat den en gång hittills. Jag tycker att den gjorde fransarna täta och fina men jag saknade lite längdeffekt. Kanske bara mina fransar är hopplöst korta? Bio-Oil är ju egentligen framtagen för att göra t.ex. ärr och bristningar mindre synliga, men efter tips från en av er använder jag den nu till mitt ansikte som vanliga hudolja och den är så skön! Perfekt att jag fick en till nu så det bara är att olja på!

Det följde även med en doft från Yves Rocher som jag verkligen gillade men ändå gav till min mamma. När jag var gravid slutade jag med massa parfymer och har blivit så känslig mot det nu.

Något både Leif och jag uppskattade (läs: vräkte i oss) var dom ekologiska miniriskakorna från Friggs. Jag inbillade mig att dom enbart var supernyttiga och det är dom också, jämfört med en massa annat snacks. Rekommenderas som mellanmål i väskan! Jag fick också ett väldigt gott te från Friggs, som ska ge ett extra tillskott av D-vitamin. Dricker det precis nu och det får väldigt bra betyg av oss båda!

RFSU hade också bidragit till paketet i form av Active balance som är en vaginaltablett som ska förebygga och behandla infektioner. Bra att ha i medicinskåpet!

Sist men allra bäst var ett presentkort på ett par hipsters från Pierre Robert. Jag älskar stora och bekväma trosor så detta var ju perfekt för mig! Man fick gå in på deras sida och välja storlek och färg.

DSCN0892

Jag valde gula och dom är så klart sjukt sköna! OBS! Ej jag på bilden! OBS!

Tack för denna härliga samling med bra saker, Loppi!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.