ELISABETH

Något gammalt och något nytt.

Efter gårdagens fotografering, som jag kommer berätta mer om sen, gick vi en sväng på stan. Det fanns superbra amningsställe och välutrustat skötbord hos fotografen (så uppskattat!), så Åke var mätt och ren när vi gick därifrån och somnade som en stock i vagnen.

När man inte går i affärer så ofta och inte heller vet hur lång tid man har på sig, blir man lite som en kalv på grönbete. Man springer åt alla håll samtidigt och är väldigt snabb. Vi hann i alla fall med rätt mycket och är riktigt nöjda med vårt barn och vår dag. Till och med en väldigt snabb lunch hanns med! Då vaknade Åke men var tack och lov helt tyst och roade sig med sin vagnsmobil. Jag vet inte om någon känner igen sig men en skrikande bebis känns så mycket mer störande i andras öron nu när man har en. Det är liksom det värsta jag kan tänka mig, att Åke skriker några minuter på ett café men jag har aldrig stört mig på det om någon annans barn skrek när jag inte själv hade barn. Vi åt i alla fall vår mat i rekordfart och hade rätt så brända gommar efteråt.

Det vi hann roffa åt oss i affärerna vi kutade runt i var detta:

DSCN1076

Fyra nya böcker! Både Leif och jag älskar att läsa och pocket känns lite smidigare när man ammar. Någon som läst någon av dom? Vi köpte även fem fina galgar och ett par härliga strumpor till mig. Jag är inspirerad av min fina vän Jossan som är så färgglad att man alltid blir lycklig när man ser henne. Ska försöka jobba mig från den svarta skalan men det kan ta en stund.

När vi kom hem vittjade jag postlådan och hittade två paket till Åke från Tradera!

DSCN1080

Tre fina bodys! Alla är ursprungligen från Lindex och var alla tre väldigt billiga. Två i storlek 68, som han kan ha nu och en i 74. Älskar den med ugglor (otippat?)!

På tal om att klä sig färgglatt:

DSCN1063

Heheheheheheheheheheheheeeee… ALLT i svart och vitt. Skämmes! Jag vet att du ser det här älskade Jossan men Rom byggdes ju inte på en dag, som vi brukar säga! Hade faktiskt en mörkblå kofta under…

P.S. Boken om Lena Dunham är snart på väg till sin nya ägare! Hen är kontaktad! Tack alla ni som ville vara med och tävla, kan göra om det fler gånger om ni vill?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kajsa

  Instämmer helt. Jag har sällan stört mig på barnaskrik och blir inte längre stressad av det förutom för andras skull på offentliga platser. Skräcken är mataffären. ..

 2. Sarah

  Nu försvann resten av min kommentar ju!
  Men amningen är som sagt lite bökigare (och inte så bokig, haha!) nu för tiden. Så det är kul att introducera fast föda för lilleman tycker jag. Angående att vara på stan och iväg med sin bebis, tycker jag blir lättare och roligare med tiden. Nu tycker jag att vi är ett jäkla bra team, min son och jag, och har jättemysigt ihop 🙂 Och han verkar trivas med lite miljöombyte.
  Kram på er!

 3. Sarah

  Vilka bra böcker du vald! Jag skulle vilja läsa allihopa! Dock ej under amningstillfällena. De går undan nu kan jag tala om. Min 6-månaders äter så fort nu. Och sprattlar som en hal fisk i min famn. Inte exakt lika mysigt med amningen längre tycker jag