ELISABETH

Vad man kan göra i stället för att göra något.

När hela huset ser ut som en soptipp, nerbajsade pyjamasar ligger lite överallt, grus fulla hallen och fastklibbade glas i diskhon, ni vet? Man vaknar alltså till den synen en lördag morgon efter en fantastisk natt (på riktigt!) och bara ”nä, vi gör allt annat än att städa”. Hittills har vi:

DSCN0828

Insett att Ralf och Åke har exakt samma storlek på kläder!!

DSCN0829Fast jag vet inte om Ralf tyckte att det var en så himla bra upptäckt.

DSCN0840

Hängt i soffan. Vissa av oss med öronen på ett onaturligt sätt. Sen slog Leif på nån väldigt tråkig serie om bibeln(?) och jag försvann fortare än kvickt och sitter nu här vid datan. Inser också att klockan endast är 9.40 och att jag i mitt förra liv (före Åke) fortfarande hade sovit nu och absolut inte ens hunnit inse att vårt hus såg ut som en soptipp.

I skrivande stund har jag fått 26 underbara kommentarer på mitt förra inlägg. Jag erkänner att det självklart var lite nervöst att lägga upp bilder på min kropp, särskilt den som inte är så smickrande men en mage är ju egentligen bara en mage, eller hur? Tack för att ni uppskattar det jag gör och peppar mig till att fortsätta, ni vet väl att ni är mina idoler?

Ha en underbar lördag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. S

    Haha, vad gullig Ralf var i kläderna 😀 Gillar den lite bittra blicken på andra bilden, missnöjd men söt! Ni ser ut att ha det jättemysigt.

    <3