ELISABETH

Ni alltså. *hjärtahjärtahjärtahjärta*/hitta varandra!

Jag har läst era kommentarer flera gånger om. Varje ord tar jag till mig, smakar på, känner på och uppskattar. Att ni alla är så jävla fina och generösa med er kärlek till mig, en vanlig enkel person som ni inte har träffat. Vilken otroligt tur jag har som har er. Ni gör mig till en bättre och lyckligare människa. Jag har gråtit när jag läst era historier, minnen, reaktioner och uppmuntrande ord. Ni berör mig på djupet och det kommer jag aldrig att glömma.

Min historia kanske kan förklara lite varför vi var så otroligt oroliga under denna graviditet, hur livrädd jag var varje sekund. Jag fattar faktiskt inte hur jag vågade men jag är så himla glad att jag gjorde det. Många av er skriver att jag/vi är så starka men vi hade ju liksom inget val. Det kanske gjorde oss starka i slutändan.

Jag har några fler inlägg på gång på detta ämne, hur livet var efteråt och hur man hittar lycka igen.

IMG_4175I alla fall, när jag läser allt ni skriver både i detta inlägg och i kommentarerna till inlägget där ni berättar vilka ni är, inser jag en sak. Jag vill veta mer! Dessutom tror jag att ni är många som läser som skulle kunna hitta varandra också. Kanske flera som är mammalediga på samma ort? Eller som pluggar samma utbildning?

Kan inte ni som vill lämna en bloggadress och berätta lite om er blogg? Så kan jag och ni andra kanske hitta en ny favorit? Ni kan också skriva om det är något ni vill prata om eller söker, så kanske någon mer känner likadant? Skulle vara coolt om vi kunde utnyttja nätverket av SJUKT coola kvinnor som hänger här (verkar inte som att det är någon man som läser, ELLEEEER?!)!

Än en gång, tack för att ni finns!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. madde

    Jag heter Maddelien och är 25 år, bor snart i ett nybyggt hus utanför tranemo med min sambo och vår lilla hund, vi väntar vårt första barn och det var igenom gravid vecka för vecka jag hittade dig. Tycker att du har en sund inställning till livet, att ha barn och även när du var gravid, tycker att det är härligt med någon som vågar att ta fram den riktiga vardagen! Och inte den förskönande och tillgjorda som man får känsla av att många gör. Du är en härlig inspiration! Tack 🙂

  2. Sofia

    Hej!
    Bor utanför Skellefteå med sambo och två barn. Finns det läsare här i trakterna som vill så ses vi gärna, man kan nog kalla mig enormt social 🙂
    Bloggar på wwwlillamammasvarld.blogspot.com sen 2011. En liten rätt obetydlig blogg där jag kanske mest ord och bildbajsar om mitt liv bara för att jag tycker det är kul.
    Hahaha lät väl lockande? 😉

  3. Jessica

    Smålänning som bloggat mig igenom vårt sista IVFförsök som resulterade i vår dotter som kom för 6 veckor sedan. Nu handlar bloggen mer om livet med dottern och blir inte så ofta uppdaterad, men skulle man vara intresserad av en provrörshistoria så välkomna att gräva er ett år tillbaka i bloggen. 😉 finns det andra smålänningar (främst Kalmar/Växjö/Vetlanda trakten) som är mammalediga och sällskapssjuka så skriv en rad på min blogg!

  4. Louise

    Jag började blogga igen när jag vart gravid. Eller i mitten på graviditeten när jag berättat för alla. Mest för en kul grej för mig själv att gå tillbaka och titta. Hur jag såg ut, mådde osv.
    Idag blir det igångsättning!! Ihhh

  5. Sofia

    Jag bloggar på http://sofiaochemmy.vimedbarn.se vilket jag bara gjort sen februari. Jag uppdaterar inte så ofta men jag ska se till att bli bättre på det. Jag skriver mest om min dotter Emmy och vår vardag, det uppskattas av släkt och vännner som bor långt bort, de gillar att se mycket bebisbilder eftersom hon växer så jäkla fort (t.ex så väger hon strax under 7 kilo och är inte ens tre månader än!!). Jag bloggar också för att senare kunna kolla tillbaka på bebistiden, jag är så rädd att glömma bort allt.

  6. Sara

    Hellå hallå!

    Jag Heter Sara och är 25 år från Örebro! Jag är mamma till oliver född -12 och Stella som är 2 mån (15/1).
    Jag bloggar på http://WWW.sarawo.devote.se mest om min vardag och livet som småbarnsmamma med Volvo, villa , en trotsig 2,5åring och en bebis på de. Men de går bra trots att jag vill gräva ner mig många dagar i veckan typ 🙂

    Ja vad ska jag säga mer? Läs om om ni vill, eller inte

    Puss och kram

  7. S

    Jag skriver en blogg, men den är endast för mig själv egentligen. Det är där jag ventilerar mina tankar om min depression och hur jag mår. Skriver inte där så ofta och finns inte mycket att läsa där än, men fyller på allteftersom jag behöver skriva av mig.

    http://insaporisanoi.blogspot.se/

    I övrigt är jag en 22-årig tjej i Stockholm som pluggar masterprogram i Statsvetenskap, är därmed inte helt otippat väldigt intresserad av (rödgrönrosa) politik. Är även vegetarian, läser massvis med böcker, gillar att resa, blir pirrig av tanken på parkhäng och uteserveringar, älskar att både laga och äta mat och broderar och spelar piano för att lugna mina nerver. Går just nu igenom en depression och mår allmänt pissigt, men jag kämpar på och hoppas må bättre snart. Läser Elisabeths blogg för att hon inspirerar mig, jag relaterar mycket till henne och tycker om hennes sätt att dela med sig av så mycket samtidigt som hon behåller sin integritet.

  8. Linn

    Jag har inga barn men jag och sambon har försökt ett tag nu. Jag har en blogg som ni hittar på thunlind.se där jag skriver om min vardag som inköpsstudent för tillfället och lite annat gott hoppas ni hittar dit 🙂

  9. EMELIECATRINE

    Ja hej hej på dig och alla andra som läser detta då =)

    Jag är en 26-årig tjej från Norrköping som bloggar på http://www.emeliecatrine.webblogg.se. Skriver mest om min vardag, men också en hel del inredning vilket jag Ä L S K A R! Bor tillsammans med min Niclas i en tvåa. Jag längtar något fruktansvärt efter barn, men eftersom jag är mitt uppe en utbildning så känner jag att det inte är optimalt att köra på det spåret än, med tanke på jobb i framtiden MEN jag njuter av att läsa gravidbloggar och leta barnvagnar ändå, höhö.

    Kika gärna in på min blogg! Stor kram

  10. Hillevi

    Hej hej allihopa!
    Hillevi heter jag och jag är hemma och mammaledig med min lilla tjej Alma som precis blev 4 månader! Tiden går så otroligt fort alltså!
    Jag har ingen egen blogg eller så men om någon i Göteborgstrakten känner för typ en promenad i Slottskogen nån fin vårdag eller så, ja då får ni gärna hojta till 🙂
    Jag har inga i bekantskapskretsen som har småbarn så det vore kul att hitta någon som också är mammaledig som kanske har lite samma sätt att se på livet som det är just nu 🙂
    Ni hittar mig på FB: Hillevi Nilsson