ELISABETH

Supersöndag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Louise

  Måste bara berätta nått roligt. Min kille låg och vila när jag kolla erat klipp och när han vakna sa han ”jag drömmde så konstigt, att vi hängde med Leif & Åke (haha du fick tydligen inte vara med). Han hade väl hört när jag kollat erat klipp.
  Han älskar också att titta på era klipp och diggar Leif som fan.

 2. Louise

  Ni är ju lika härliga som vanligt och Åke är ju såå himla söt. Såg att du hade en mam pump. Jag funderar själv på att köpa en sån. Vad tycker du om den? Något du skulle rekomendera?

  1. Elisabeth Lindroth

   Men åh, tack!! 🙂

   Jo, jag har en mam! Fick tips av en kompis som har två barn och jag är supernöjd! Har ju inget att jämföra med och använder den hittills bara till att pumpa ut överflöd när det har gått långt mellan amningarna men den känns kanon! Lite dyr tyvärr men jag tror det är värt pengarna!

   Kram!

 3. SpeLinnea

  Det var jättefint att se er supersöndag! 😀 Åke är så gullig när han ligger och jollrar med sin mobil på bordet. Och barnvagnsmarschen blev ju lyckad med tanke på så kort varsel.