ELISABETH

Våren är här!(?)

Igår blev vi bjudna till våra vänner Jossan och Jonas på lunch utomhus. Dom köpte för ett halvår sedan ett jättestort hus här i Burträsk som dom drömt om ett bra tag och som redan på den korta stunden blivit så otroligt mysigt och härligt! Vi alla tre lärde känna varandra i sjuan då vi hamnade i samma klass och Jossan är en av mina allra, allra bästa vänner, så ni kan ju gissa hur glad jag blev när dom äntligen flyttade tillbaka hit från Umeå?! Att vi dessutom har bara några minuters promenad mellan varandra är ju inte heller fy skam. Dom har i alla fall en grillplats ute så vi bjöds på lunch gjord på muurikka (var tvungen att googla stavningen) i den härliga solen!

När maten förebereddes passade vi på att sitta mot en solvägg och njuta.

DSCN0391DSCN0381

Åke sov som en prins under hela besöket så han fick inte vara med på nån bild, bara här där man kan ana hans vagn:

DSCN0386

När Åke skötte sig så bra och sov så gött passade vi på att vara lite extra måna om Ralf, han fick sitta i våra knän hela tiden. Det beror även på att han annars springer runt som en galning och ska äta mat ur alla barns munnar typ.

DSCN0401

Väl hemma fick vi besök av min bror. Nicke har nästan alltid arbetskläder på sig eftersom han ofta arbetar. Idag hade han till exempel kört ved. Åke kommer snart att förknippa dofter såsom skog, olja och snus med sin morbror och gudfar. Dom har en jäkla fin kontakt hur som helst, tror detta är början på en underbart fin vänskap.

 

DSCN0406

Nu tar vi helg hörrni! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carina Anklew

    Härliga vårvinter bilder!
    Åke och morbror verkar verkligen ha bra kontakt!
    Så mysigt!!! <3
    Kram! <3