ELISABETH

Inget ledigt på lovet!

Jag trodde ju att jag skulle ha hur mycket tid som helst över till datorn nu när Leif är ledig en vecka men det har snarare blivit tvärtom! Dels passar jag på att göra lite annat nu när Leif kan hänga med Åke, till exempel frisera folk, måla om lite saker till vårt pågående hallprojekt och sånt men vi har också så mycket att göra som vi vill göra tillsammans! Idag åkte vi till exempel in till Skellefteå med Åke för första gången. Har ärligt talat inte behövt förrän nu, det mesta finns här i Burträsk men idag var det dags! Vad vi köpte redovisas i kommande avsnitt på Youtube!

Just nu sitter jag med Åke sovande i sjalen här vi datorn och Leif maskerar lite i hallen inför lite väggmålning som jag strax ska ge mig på!

DSCN0360

Här ligger Åke på köksbordet, redo att åka mot stora staden Skellefteå! Tröjan han har på sig har en underbart gullig läsare skickat, vi alla älskar den! TACK!

DSCN0346

I tävlingsinlägget här under ska man ju berätta hur man ser ut i håret för att delta. Så här ser jag ut mest hela tiden. Tussig och yvig och med en supersöt unge i famnen.

På tal om Åke, han har på sista tiden börjat dregla nåt så KOPIÖST! Är det bara så det är, eller kan det vara någon typ av tand som växer lite under tandköttet?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Melissa

    Dregglandet har min lilla Signe också börjat med (är född 3 dagar efter Åke). Har förstått att det är fler bebisar som börjar med det vid denna tiden 🙂

  2. Helena

    Fred dreglar oxå kopiöst mycket! Trodde oxå det var tänder, men han har dreglat i flera veckor och ingen tand har då börjat visa sig (som tur är)

  3. Nathalie

    Han är ju såå gullig alltså! Vår son började dregla där nån gång han med, massor, och det pågick nog i 3-4 månader innan han fick sin första tand. Fick använda dregglisar hela tiden. När han var vid 6 månader slutade han dregla 🙂