ELISABETH

It was the dog.

Leif och jag gillar Etsy svinamycket. Till er som inte har appen, skaffa den! Perfekt för att slösurfa, bli inspirerad och shoppingsugen. Till alla hjärtans dag hade Leif i smyg beställt en body från en tjej i USA som trycker egna. Det var denna, ni minns?

DSCN0185

När den kom på posten gjorde jag som med alla andra nya kläder, slängde den i tvätten och på något vis lossnade lite av trycket vid pilen som ni kanske kan se. Inget vi brydde oss särskilt mycket om eftersom bodyn bara skulle användas vid detta tillfälle och bara kostade kring 100:-. Tjejen som Leif köpte den av hade bett oss tagga henne på Instagram så att hon fick se hur den blev och hon blev förskräckt när hon såg att trycket hade gett vika. Därför erbjöd hon oss en ny body gratis! Supergulligt! Vi valde då denna och fick testa en ny färg och även en ny modell på body som satt mycket snyggare:

IMG_0699

Tycker den är så himla fin och faktiskt rätt kul att ha lite bodys i mörkare färger, det mesta på bebisavdelningen är rätt ljust. Åke blev riktigt fin i mörkblått! I alla fall, om ni vill beställa en egen body, klicka HÄR . Det verkar som att det går välja tryck hejvilt och hon är verkligen jättetrevlig, så det är bara att fråga henne om ni undrar nåt! Och om ni inte beställer från just henne så tycker jag att ni ska kika in på Etsy hur som helst och kolla in alla talangfulla människors alster!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.