Rikedomen! – ELISABETH

ELISABETH

Rikedomen!

DSCN0277

Så här såg det ut för en stund sedan. När Ralf fått sin morgonrunda kommer han alltid och lägger sig igen. Idag blev det rumpa mot mage med en sovande Åke som inte verkade ha något emot det. Känner mig så jävla rik ska ni veta!

Nu ligger Ralf kvar själv i sängen (han är inte en morgonhund), Åke ligger på bordet och pratar, Leif gör frukost jag ska alldeles strax ansluta mig till dem. Dessa fina vardagliga stunder ska jag hålla fast vid, för det är verkligen det bästa jag vet. När vardagen liksom är bäst.

Nu tar vi en liten paus över helgen i vanlig ordning va och ses i morgon? Berätta gärna om era planer som vanligt! Stor kram till er alla och ha en underbar helg.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helene

  Man føler seg absolutt rik! Datteren min ligger og sover nå og jeg gleder meg så fælt til hun våkner! Selv om det selvfølgelig er litt deilig også, men man begynner fort å kjenne savnet. Ha en fin helg! 🙂

  1. Elisabeth Lindroth

   Exakt så känner jag med, tänk att man kan sakna nån efter så kort stund. 🙂 Kram!

 2. Johanna

  Jag fick sån vårfeeling i veckan när jag var på Rosendals trädgård och såg alla pelargonsticklingar, men blev lite snål när jag såg priset (allt är i princip superfint och superdyrt där). Men idag när jag var på Plantagen för att köpa balkongblommor fyndade jag 6 st fina sticklingar för mindre än vad 2 kostade på Rosendal – så nöjd! Nu sitter jag i soffan och kollar på skidor och ikväll ska jag kolla på Melodifestivalen för första gången i år (känns dock inte som jag missat så mkt) med två kompisar. Blir nog thaimat och glass till det tror jag! Hoppas ni får en härlig helg hela familjen! Det är så kul att gå in här varje dag och följa er vardag 🙂

  1. Elisabeth Lindroth

   Men, det lät ju som typ världens mysigaste helg ju! Så kul att du delar med dig, tack! 🙂