Gänget växer! – ELISABETH

ELISABETH

Gänget växer!

Ni minns kanske att Åke träffade en bebis som heter Malva för tre veckor sedan?  Idag var det dags igen! Nytt för den här gången var att det nu fanns ännu en bebis med i gänget! Knut är två veckor och så himla söt!

DSCN0257

Det är så kul att se på den här bilden, för det är precis en månad mellan alla tre. Malva, längst till vänster är född i december, Åke i januari och Knut i februari. Ändå väger alla tre nästan lika mycket. 🙂 I alla fall, så ofantligt underbart det är att sitta några timmar med andra människor i exakt samma sits som en själv. Man får liksom prata av sig om allt, så att andra i ens omgivning slipper höra lika mycket. En stor bonus är att detta är personer som jag gillade även innan vi fick barn samtidigt! Annars har jag förstått att man ibland “tvingas” hänga med folk man kanske inte klickar med bara för att barnen är i samma ålder.

Vi är egentligen 4 mammor i gänget men den fjärde lille bebisen håller på att tillfriskna från det vidriga RS-viruset som härjar hejvilt nu. Jag är så otroligt rädd för det! Är ni? Känner ni många som drabbats?

Hur som helst, en härlig dag som också innehållit ännu ett mysigt besök ikväll och ännu mer presenter! Är det intressant att se vad vi får till Åke här på bloggen eller ska jag strunta i det?

Hörrni, imorgon är det FREDAG!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Hej!
  Min son är född 6/2 -14. Han fick RS-viruset i maj, ungefär 3 månader gammal. Vi låg en vecka på sjukhus och bland det värsta jag varit med om. Ska erkänna att jag inte hade jättebra koll på viruset innan. Men vi försökte ändå att vara försiktiga. Misstänker starkt att det var en nära släkting som hälsade på som hade pyttelite ont i halsen men sen blev jättesjuk… Så det är lurigt! Men ta det lugnt, tänk efter om ni måste ha med barnet ut där det är mycket folk och försäkra er om att de som hälsar på mår toppen tipptopp!
  Tack för en blogg!

 2. Nathalie

  Ser gärna hans presenter 😀 så gulliga dom är.

  självklart är man rädd för rsviruset, men absolut inte så att det påverkar vår vardag. Tyvärr så händer tråkiga/sorgliga/hemska saker i ens liv ändå är mitt “motto”, man kan inte skydda sig från den faktorn. Men självklart kan man tänka efter en gång extra. När vår pojke var nyfödd vid denhär tiden förra året (nästan iaf, född början på mars). Så väntade jag med att vistas bland mycket folk första månaden, och när vi sen gjorde det försökte jag plocka upp honom så lite som möjligt hur vagnen, det kändes mer skyddat om han låg nere i den.

 3. Linda

  samma här livrädd för rs. Har oxå isolerat mig och min son den han föddes i November. Längtar så tills man kan börja ta med honom ut bland folk. Vill jätte gärna se alla Åkes fina presenter.

 4. Sandra

  Svar ja, livrädd för rs virus. Så pass att jag isolerat både mig och min dotter sen i november då hon föddes. Börjar bli knäpp nu.

 5. Josefin

  Åh så otroligt söta de är allihopa! Jag tycker det är roligt att läsa om vad Åke får för presenter. Och att titta på massa bebisbilder förstås 🙂 Tycker jättemycket om din blogg och tittar in här varje dag 🙂