En ny plats att hänga på. – ELISABETH

ELISABETH

En ny plats att hänga på.

Vi fick låna en babysitter av min kusin och nu har Åke fått börja testa den. Den går att fälla ner så att han nästan ligger, vi börjar där. Vet inte om det finns någon åldergräns för babysitter och hur mycket man får fälla upp ryggstödet?

I alla fall, han verkar trivas riktigt bra! Ofta ligger han och sover i den vid mina fötter när jag skriver. Väldigt smidigt att den har handtag så att man kan bära omkring på honom, likt en (väldigt tung) handväska.

DSCN0251

Nu kanske jag bara inbillar mig men jag uppfattar det som att Åke behöver lite variation i sin miljö på dagarna. Han är liksom inte nöjd med att bara ligga på köksbordet och kolla på färgglada djur som åker runt hela dagarna. Därför kändes det som en perfekt tidpunkt att introducera denna pryl! Han slocknade nästan direkt, vilket är otroligt ovanligt på dagtid.

DSCN0253

Han har några djurvänner även här, bland annat en färgglad häst(?) som han fick från sina kusiner. Väldigt prasslig och kul!

Nu ska Åke däremot inte ligga i någon babysitter, för strax kommer två små bebisvänner och deras mammor på besök! Bilder från detta kommer inom kort. Ha en underbar torsdag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linn

  Hej Elisabeth!
  Vad fin han är, Åke!
  Började tänka lite på vad du skrev om att kanske behöva miljöombyte osv..
  Jag tänkte likadant med Allis. Men när jag tog fram andra leksaker och lite så där så blev hon så jäkla orolig och därmed blev nätterna ett hejbarra.. Hon blev så stimulerad av leksaker och miljöombyte att hon istället bara skrek. Kan vara något att tänka på.
  Ha det så bra så ses vi!
  Linn