ELISABETH

En bildserie från verkligheten.

Ni vet ju hur dagens samhälle ser ut va? Särskilt på Instagram och bloggar? Det är filter och man har miljoner försök på sig att få till en perfekt bild. Jag är likadan själv, gillar att filtra verkligheten lite för att få vardagen att kännas lite ”finare”. Tänkte visa hur det kan se ut när jag ska ta en supergullig bild på Åke genom att publicera en bildserie från mobilen, direkt ur vår vardag. Ber om ursäkt för lite risig kvalité på bilderna!

IMG_3485

Ni som följer mig på Instagram kanske såg denna bilden. Tyckte själv att Åke blev så sjukligt söt på den och har kollat på den flera gånger sen den togs! Direkt efter hände dock detta:

IMG_3488

Han somnade! Bara så där! Mitt på dagen! Meeeen, visst ser nappgreppet oroväckande löst ut?

IMG_3489

Visst fan åkte nappen ut! Reaktionen låter inte vänta på sig. En röd ton i ansiktet uppstår och ögonbryn som vänds åt fel håll.

IMG_3490

Snabbt följt av en rejäl ihopskrynkling av och en mun som hotar att ge ifrån sig höga ljud.

IMG_3491

Höga ljud.

IMG_3496

Nästa bild i serien är denna?! Vad snabbt det kan vända ändå i humöret, särskilt efter en rejäl måltid! Älskade bebis, jag älskar alla dina ansiktsuttryck och humör!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sonia

    Haha åh! Älskar hur snabbt det vände, vilket gulligt leende. <3 Tack för att vi fick se en liten bit av din ofiltrerade verklighet. 😉 Det uppskattas! Kraaam!