ELISABETH

Efterlängtat besök!

Igår kom så äntligen våra favoriter, Linda, Robin och Charlie (och hunden Louie så klart)! Linda är en av mina allra, allra bästa människor i livet, vi har känt varandra över tio år och är så lika på så många sätt att det är lite otäckt. Egentligen kände jag Robin först men favoriserade Linda sen, hehe. I alla fall, deras underbart fina son Charlie har just fyllt ett år och visade igår hur otroligt mycket vi måste barnsäkra i huset på sikt. Han springer omkring i en jäkla fart och direkt man vänder sig om har han hunnit flytta sig! Tänk så mycket som händer på ett år i dessa små barn!

Vi hade även besök från Helena, Alexander och Fred från vår föräldragrupp och hängde en del på marknaden men vi hade noll tankar på att dokumentera det. Vi hade tänkt filma till denna veckas avsnitt men vi har helt enkelt för lite Youtube-tänk än så länge. Dagen gick i en rasande fart och det var så himla underbart härligt!

DSCN0229 DSCN0232

Vi hade i smyg beställt en familjebild av Fanny, som gjort vår bild som vi använder på Youtubekanalen, jag tror den blev väldigt uppskattad:

aaaa

Om ni är intresserade av ett eget familjeporträtt kan ni skicka ett mail till: [email protected] och snickesnacka lite om hur det går till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda Lundqvist

    Åh som vi längtat efter er också och jag längtar fortfarande, dagen gick så fort! Men vi får komma snart igen