ELISABETH

Helgens planer!

Deeeeeeeeeeet ääääär freeeedaaaaag! Fastän jag är ”ledig” jämt, är det ändå underbart med fredagar! Leif får helg och allt blir så mycket enklare! Han har dessutom kortdag idag och slutar vid 12.

Ännu en rolig helg väntar! För det första är det marknad här i Burträsk, en massa stånd där det säljs mest strumpor och munkar och mycket folk i rörelse. Ska bli kul att gå runt och kolla med våra nya barnögon. Har liksom aldrig tänkt på vad det finns på marknader för barn innan, det öppnas en helt ny värld nu när vi har Åke!

Vi kommer dessutom få lite mer besök, en av mina mest älskade vänner från Umeå kommer med sin kille, deras ettåriga son och deras hund (som Ralf hatar)! Dom har inte träffat Åke än och vi har inte setts sen november! ÅHHH vad jag längtar! Ska försöka få med dom i nästa Youtube-avsnitt, tror dom kan bidra med mycket spex! Vi ska även träffa ett par från vår föräldragrupp som också fick en son som är några veckor äldre än vår lilla Åkis. Känns som att man har miljarder saker att prata om med andra nyblivna föräldrar, särskilt detta par som vi gillade direkt vi träffades på föräldrakursen!

DSCN0216

Vi fick låna ett babynest av Åkes gudmor och det passar ju så himla bra på köksbordet! Han älskar att ligga där och kolla på sina djurkompisar, han skrattar oftast åt zebran men också åt tulpanerna.

I alla fall, denna helg blir lite ledig här igen, har helt enkelt inte ork och tid att hinna med allt! Känner mig så himla slut i hjärnan också, så förhoppningsvis får den samla sig lite över helgen och komma tillbaka laddad med nya smarta saker! Leif jobbar bara en vecka till och sen har han ÄNTLIGEN sportlov! Kan inte med ord förklara hur mycket jag längtar! Jag skrev ju tidigare att vi funderade på att börja fixa i köket då men vi har fått bromsa lite där, på grund av risig ekonomi. Däremot har jag fått en otroligt bra idé om hur vi skulle kunna rusta upp i hallen så vi får se om det kanske blir av! Det kliar i kroppen på mig nu, vill bara göra en massa saker!

Ha en underbar helg nu fantastiska människor! Skriv gärna och berätta om era planer som vanligt! Jag läser alla kommentarer direkt dom trillar in typ! Älskar dom!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Vart har ni köpt den supersöta mobilen med dom roliga små djuren? Letar efter en till min dotter men har inte hittat någon bra än. Tyckte denna såg perfekt ut:)

    Kram

  2. Emma

    Efter en totalt fullspäckad vecka med lekdejter och utflykter varje dag ska det bli otroligt skönt att bara vara hemma, städa (ja, faktiskt!) och laga god thailändsk wok.
    Marknad lät mysigt!
    Trevlig helg.

  3. Sarah

    Jag känner likadant, freeedag!!!! Min kille är ledig varje helg så framförallt ser jag fram emot tid tillsammans och hjälp med lilleman. Jag brukar få sova några timmar efter amning på morgonen. Tänk att utsikten till några timmars sömn kan göra så mycket, haha. Denna helg är jag dock hos mina föräldrar i Skåne. Supermysigt! Och stolt mamma som åkte tåg med sonen första gång 🙂 Trevlig helg på er!
    Kram!

  4. Hanna

    För mig blir det oxå ett besök på marknan! 🙂 Har inte varit där på flera år, oftast krockar det med nåt annat. Men nu ska jag dit, köpa sockar, äta munkar och titta på folk. Ska bli väldigt kul. Trevlig helg på er!

  5. Clara

    Jag sa precis samma sak direkt när jag vaknade imorse, det är freeeeedaaaag! Som jag har längtat! Ikväll ska jag på orkester-kick-off, för jag ska vara med i ett spex! Fruktansvärt roligt, ser verkligen fram emot att träffa många nya människor (drygt 100 pers är med i hela spexet). Det känns lite trist att bara känna människor på Musikhögskolan där jag pluggar, flyttade till ny stad för att gå på skolan så jag har inga andra sammanhang riktigt. Ser så mycket fram emot hela produktionen av spexet, kommer bli helt galet! Studentliv på riktigt 🙂 Imorgon står rep med en klarinettkvintett på schemat, och på söndag ska vi bjuda på söndagsstek i mitt kollektiv. En bra helg blir det nog! Hoppas er helg blir lika härlig som den verkar bli 🙂

  6. Johanna

    Det låter som ni har en riktigt mysig helg framför er! Själv ska jag börja helgen med en fika med min bästa kompis som varit ute och rest i flera månader, så det längtar jag verkligen efter! Imorgon har jag tänkt att gå på bio och se Trevligt folk som jag hört mycket bra om, och på söndag ska jag vara barnvakt till mina kusinbarn hela dagen. Håller tummarna för att det kommer lite mer snö så vi kan åka pulka!

      1. Johanna

        Kan verkligen rekommendera filmen, både skrattade och grät! En sån film som alla borde se! Och snön räckte inte riktigt till pulkaåkning, men blev en snölykta i alla fall 🙂