ELISABETH

Utvärdering av vår åkpåse!

Nu har vi testat vår åkpåse från Bozz i hela tre veckor! Ni var några som stod i valet och kvalet när det kom till just åkpåse som vill att jag skulle skriva om den, så här kommer en liten utvärdering.

Det har varit en bra testperiod eftersom det varit otroligt varierat väder. Allt från -20 till några plusgrader och både torr och fuktig luft. Nu har vi ju inget att jämföra med men vi är så otroligt nöjda! Det känns så otroligt härligt att slippa oroa sig för att bebis ska frysa. Åke har aldrig varit det minsta kall när vi plockat upp honom och vi har inte behövt klä honom så mycket.

DSC_0073

Vi har klätt honom på samma sätt oavsett temperatur och i stället varierat hur mycket vi valt att dra upp dragkedjan i åkpåsen. Under overallen har han en body, ett par byxor och strumpor. Vi brukar ha på honom en liten halsduk eftersom många bodys är lite v-ringade och även en mössa. Varje gång vi stoppar ner honom blir vi så avundsjuka! Kolla så himla skönt det ser ut!

DSC_0077

Idag gick vi en långpromenad med vovve och svärmor i två härliga plusgrader. Till en början kunde vi ha påsen rätt öppen eftersom vinden inte låg på.

DSC_0076

Efter en stund drog vi åt ännu mer för att slippa snön som yrde. När det har varit väldigt kallt drar vi upp den max. Han ligger så härligt isolerad där inne att hans lilla näsa inte ens varit kall! Känns som att denna åkpåse kommer vara en trogen vän under en lång period! Det som också känns härligt är att skinnet i påsen är behandlat för att vara så skonsamt som möjligt för små barn. Många fårskinn man köper är inte anpassade för just barn på samma sätt. Det känns tryggt! När det börjar bli mer vår tänker jag att man kan skippa locket på vagnen och ha påsen mer öppen och kanske ha en filt över. Kan återkomma i den frågan!

Summa summarum: Åkpåsen för 5 tummar upp av alla i Lindrothska klanen! (Våran kommer HÄRIFRÅN)


BOZZ, Åkpåse, lammskinn långhårig, Svart/Vit

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa

    Tips: Myggnätet som finns inbyggt i suffletten på Emmaljungavagnarna är perfekt att dra ned som snöskydd. 🙂 Jag brukar öppna vädringsluckan längst fram om jag täcker för öppningen för att det inte ska bli så syrefattigt i vagnen.

  2. Sofia

    Ni har säkert redan fått det tipset men jag skriver det ändå 🙂
    Känn efter bak i nacken på barnet när dom ligger i vagnen. Då känner ni om han är svettig eller ej.