ELISABETH

Nytt och nygammalt!

Gåvorna fortsätter att rulla in här hos bortskämda Åke! Vi har rätt många vänner som bor en bit bort och inte kan komma och hälsa på så här i början, så vi får otroligt mycket roliga saker på posten! Hade inte alls räknat med detta uppvaktande, men Åke och vi bugar och bockar!

Idag har detta tillkommit till Åkes ägodelar:

IMG_2875 IMG_2874 IMG_2873

En speldosa i form av en uggla, en söt rävskallra och fina filtar, från två underbara farbröder i Stockholm!

Vi har faktiskt också fått lite saker som inte är sprillans nya, vilket jag uppskattar! Av min T fick vi till exempel en fin outfit som jag tänkte att Åke ska få ha på sig imorgon, som är köpt second hand. Bild kommer med bebis i!  Och av Åkes gudmoder har vi fått låna en riktigt härlig åkpåse som blir perfekt i vår och sommar. Det är en Babybjörn från 80-talet, ÄLSKAR den!

IMG_2868

Min förkylning hänger sig envist kvar, så jag kommer ligga lite lågt tills jag känner att orken kommer tillbaka. Krävs lite hjärnkapacitet för att orka skriva nästa del i min förlossningsberättelse! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carina Anklew

    Å, vilka fina bilder! <3 Jag har en favvo – Åke som sover så mysigt med rävskallran bredvid sig!!! <3
    Krya på dig!
    Kram!!! <3

  2. Marianne

    Jag har oxå varit super förkyld med ont i halsen å hosta. Ingefära har räddat mig!! River färsk ingefära i juicen plus river ner det i varmt vatten å dricker som te. 🙂 krya på dig!