ELISABETH

En bekväm lösning.

Jag är en otrolig bekväm och lat och gillar inte alls att städa. Sen Åke kom hem till oss har det blivit mycket mer både städning och tvätt, vilket är lite knepigt eftersom dagarna också verkar ha blivit kortare?! Vi har tvättstugan på nedervåningen och har nu i flera år släpat Ikea-kassar upp och ner för trappan, tills jag fick nog! Nu ska vi testa en ny lösning!

DSC_0063

Dessa tvättpåsar har nu tagit plats på insidan av trappräcket! Tanken är vi ska sortera och slänga ner tvätt i dem och sen när det är fullt, så slänger man helt enkelt bara ner hela säcken! Så slipper man släpa ner allt. Ska fundera ut hur jag ska göra för att smidigt få upp all ren tvätt också.

För övrigt så är denna tisdag ingen bra dag. Jag har jätteont i halsen, migränliknande huvudvärk och Åke har varit lite halvgrinig hela dagen och natten. Ska försöka dra en filt över mig ikväll och vila lite och hoppas på en bättre morgondag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Isabel

    Bra där! Onödigt att konka och bära när man inte måste. Ni skulle kunna fixa någon slags hissanordning, typ en sådan som finns i gamla brunnar.

  2. Carina Anklew

    Det du berättar Maria, har jag aldrig hört!? Men det kanske ligger något i det? Tänker att all tvätt blir lika ren i tvättmaskinen… 😉 Förr i tiden kokade man all vittvätt, men nuförtiden har ju små barn nästan inga vita kläder!
    Skonsamt, gärna flytande tvättmedel och inget sköljmedel tror jag är bra till små barn.
    Kram! <3

  3. Marina

    Sen är det ju bra att tvätta Åkes kläder skillt i maskinen från era ända tills han närmar sig ett år. Så rekommenderas det här i Finland i alla fall.
    För vi svettas.

  4. Carina Anklew

    Bekvämlighet är Uppfinningarnas moder! 😉 Bra lösning!
    Tänk så mycket som händer i din kropp nu efter förlossningen – inte konstigt att du blir mottaglig för diverse baciller och faktiskt behöver massor med vila! Släpp alla ”måsten” ett tag och ge dig själv ”boost” som du gillar och mår bra av!
    Kramar!!! <3

  5. Emilia

    Haha men Gud så smart! Här går tvättmaskinen också varm om dagarna. Huvudvärk är vi två om idag, har en liten kille som sovit USELT inatt. Att mannen jobbar över hela veckan gör inte saken bättre precis. Ska göra som du och vila lite och hoppas på en bättre natt och morgondag för oss båda 🙂