Åtta år and still going strong! – ELISABETH

ELISABETH

Åtta år and still going strong!

För åtta år sedan satte jag mig på planet från Göteborg till Umeå för att för första gången hälsa på Leif. Han bodde i ett kollektiv med tre andra killar och vi båda var så himla fattiga! Jag var lärling inom frisöryrket och hade en lön på omkring 6000:- i månaden och Leif var helt färsk lärare som tog alla sjukvikariat som bjöds. När han senare under våren skulle hälsa på mig en gång, fick han sälja sin tv för att ha råd med biljetten (naaaaawwwww…)!

Hur som helst, jag flög upp och har faktiskt sparat flygbiljetten, så jävla gullig är jag!

IMG_2839.JPG
Vi kände ju direkt vi sågs att vi var grymma ihop men först dagen efter bestämde vi att det skulle bli vi for real, så därför är 27/1 vår dag!

IMG_2811.JPG
Denna bild är den första selfien vi tog ihop, och JA, det var på en fest, hehe. #dimmigablickar
Precis ett år senare förlovade vi oss så vi har liksom två saker att fira idag! Tack för dessa åtta år, älskade Leif. Det har varit upp och ner men vi klarar allt! Nu är vi en liten familj äntligen och med er är jag hel. You complete me!

IMG_2812.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sonia

    Åååh! Jag brukar också spara biljetter och sånt, tycker det är fint att hålla kvar vid på nåt sätt. Saker kan ju bli väldigt mycket mer värdefulla för en i efterhand. Ni är så fina tillsammans! Måste säga att Leifs skägg är sjukt snyggt också!!!

  2. Jenny

    Hej!
    Tack för en härlig/rolig/trevlig och jättebra blogg!
    Jag läser den oftast från mobilen och upplever att den är lite svårläst, jag tror det hade blivit tydligare om bokstäverna var fetare stil. Kram på er från Dalarna!