Vecka 41! – ELISABETH

ELISABETH

Vecka 41!

Idag är det alltså vecka 41 och en dag över tiden. Jag känner mig fortsatt lugn och inte så farligt less faktiskt. Njuter av att vila och äta och att den kommer när den kommer! DSC_0106 DSC_0109 - kopia

Vi tog en liten sväng i skogen idag och solljuset var så himla vackert att vi passade på att föreviga kulan (en sista gång?)! Inga nya symptom har tillkommit men som sagt, den kommer imorgon eller på tisdag! Jag känner ingen brådska än, väntar nog med att köpa ananas och annat som sägs kunna få fart på förlossningen! Vilka fler knep finns det?

Drömde förresten i natt att bebisen föddes och att alla fick se den före oss! Min kompis syster hade till och med lagt ut en bild av den på sin Instagram och jag bara: ”Gud så sött barn vi har fått!” när jag såg bilden. Den hade massor med hår! Herregud, jag är inte frisk i fantasin!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Jag drömde att jag efter en vecka fortfarande inte hade fått hålla i mitt eget barn eftersom svärmor skulle visa upp det för alla möjliga kända och okända människor. När jag väl röt ifrån och sa att vi behövde lite lugn och ro så drog omgivningen istället slutsatsen att jag hade psykiska problem och absolut inte fick hålla i barnet för att jag kunde vara farlig för det…gräslig dröm!
  Nån slags stress över att min killes ibland något intensiva släkt ska vara lite väl engagerade kanske ; )

  1. Elisabeth Lindroth

   HAHAHA! Bästa kommentaren, gud så rolig dröm! 🙂 🙂 Har du fått barn än? Om så är fallet, hur har det gått med svärmor? Kram!

   1. Johanna

    Hehe, var inte ens gravid när jag hade drömmen. Nu är jag dock i v 16 så ser fram emot en nyfödd strax innan hela tjocka släkten går på semester. Lär få träna på att säga ifrån om spontanbesök med min allra mest bestämda ton!
    Min svärmor är ju egentligen världens gulligaste men vi har kanske lite olika syn på det här med integritet och umgänge 🙂
    Vill bara säga att du är min favorit på vecka för vecka just för att du känns som en person med stor integritet och lite distans till hela ”mammasekts”-rörelsen. Känns oerhört befriande med din ärlighet kring allt som gäller din förra graviditet, graviditeten idag och allt runt omkring! Heja dig!!!

 2. Carina Anklew

  Håller med alla föregående talare! 🙂 Och skrattar gott åt din dröm! 😀
  Sex är bra på alla sätt, till allting! 😉
  Kramar till er alla! <3

 3. Linn källström

  Har följt dig sen första avsnittet på gravid vecka för vecka och det är verkligen spännande att få följa med på din resa. Ville mest bara slänga in en kommentar, visa att jag följer dig och önska dig all lycka till. Hoppas att du snart har lilla bebis i famnen och att förlossningen går bra 🙂 så underbart kul att få följa dig nu genom bloggen, du verkar vara en sån underbar människa. Snäll & omtänksam, och kärleken mellan dig & Leif!! Man blir så glad av er två! Och sist men inte minst, du är så fin som gravid, och annars också såklart 🙂 kramar! Och lycka till!

 4. Sofia L

  Du är så himla vacker, det riktigt strålar om dig! 🙂 Önskar dig all lycka till när förlossningen sätter igång, du kommer klara det galant! 🙂

 5. Sonia

  Så fin och mysig bild, jättevackert ljus! Om det är den sista bilden på kulan så är den riktigt tjusig och värdig. Skönt att du är så lugn, hoppas bebisen vill titta fram snart! Är så nyfiken! Kram på dig

 6. Fanny

  Jag började få värkar på natten efter att vi hade haft sex, på dagen upphörde de men nästa natt kl. 5.00 gick vattnet och värkarna började komma. Sonen föddes klockan 12.30, 7dagar efter beräknat datum.
  Jag har ingen aning om det berodde på ”färdknäppen” (ogillar det ordet) eller om förlossningen skulle ha startat i vilket fall som helst 🙂
  Lycka till, du har något otroligt häftigt framför dej. Kram <3

 7. Maria Jönsson

  Jag har följd dig sedan avsnitt ett i GVFV, och vill passa på att önska er lycka till när det är dags! Gillar verkligen din inställning och tror att det kommer en liten pojke på tisdag ☺️

 8. Ebba

  Hej Elisabeth!

  Jag har följt dig hela vägen sedan du började hänga med GVFV-gänget. Du verkar vara en himla jordnära och fin människa. Jag ville mest bara säga hej och peppa dig, fortsätt njuta!! Fortsätt njut av magen, snart kommer en förlossning du också ska njuta av, och sen är magen borta. Men, då sitter du där, med lilla Åke i famnen och DÅ kan du nog inget annat än att njuta. Du är en sån vacker och fin dam, och din och Leifs kärlek och historia har inspirerat många!

  Jag håller tummarna för att allt går som det ska för dig och att du lyckas njuta hela vägen fram, det är du värd! Kram från Öland