ELISABETH

Shoppa dig glad!

Jag har ju tidigare sagt att vi bara köpt tre plagg till vår bebis. Det har känts otroligt bra och vettigt men jag har ändå känt att jag skulle vilja ha köpt något lite mer färgglatt än alla neutrala plagg vi fått ärva. Igår morse vaknade jag med en fantastisk idé! Mellandagsrea! Sagt och gjort, in på diverse shoppingsidor och tillsammans med Leif lyckades vi knåpa ihop några små plagg som kändes lite mer personliga! Bland annat dessa:

S0000007144952_F_W30_20140623110722

En otroligt stilig hängslebyxa, som det heter på Lindex hemsida. Här i Norrland säger man så klart hängsELbyxa. Stor skillnad! Pris 74.50:-, som fått!

752659_FEn body med hela världen på! Älskar färgerna och alla djur! Pris 49.50:-, från Lindex.
Det här med mellandagsrea har aldrig riktigt varit något för mig personligen men när det kommer till barnkläder kan jag verkligen se ett osunt intresse växa fram… Det blev några fler plagg också men jag tror vi landade på 500:- max. Nu känner jag mig lite mer redo!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sonia

    Åh vad söta! Bra att du passade på, brukar inte heller shoppa särskilt mycket på mellandagsrea men ibland fyndar man! Min favorit är bodyn längst ned, ääälskar djurmönster av alla slag och den där kommer sitta superfint på bebisen. Ska bli så kul att få se små knubbiga bebisben sticka fram genom hålen där snart! 😀 Kram på dig!