ELISABETH

Hejdå julen!

Leif och jag bestämde oss idag för att nu får det baske mig vara slut med jul för detta år. När vi kommer hem från BB vill vi inte kliva in i ett juligt hem, då vill vi komma hem till vårt vanliga krypin. Sagt och gjort, stjärnor byttes ut till skärmar och den minimala plastgranen kläddes av och hamnade i förrådet. Utebelysningen får dock stanna till solen orkar vara vaken lite längre om dagarna!

Jag älskar verkligen vinter, snö och kyla, framför allt på vårvintern då man kan åka skoter, grilla och sola! Däremot jul känns så otroligt gjort när den är över. Plus att jag tror att vi behöver sysselsätta oss med saker för att få tiden att gå.

DSC_0085

Älskar vinterljuset som kämpar sig in dom få timmarna på dagen då solen orkar sig över trädtopparna. Längtar så mycket efter att orka gå på långa promenader i vintersol!

DSC_0089

På den gula byrån, som jag köpte via en loppis-sida på Facebook ungefär den här tiden förra året, står en av mina julklappar. En liten turkos uggla som också är en ljuslykta.

DSC_0092

Allt började med att jag tatuerade in en uggla på handleden för kanske fyra år sedan, sen dess har jag fått ungefär en miljon uggleprylar av folk i min omgivning. Jag klagar inte! Kloka och fina är dom.

DSC_0087

På denna bild finns tre av den här väggens ugglor, kan ni se alla?

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carina Anklew

  Ser verkligen vår-likt ut hos er nu!!! Ljust å fint! Här är det jul ännu ett tag, men det är ju inga bäbisar i antågande, så….;)
  Kram på er! <3

 2. Sonia

  Halloj!

  Håller helt med om att julen känns klar när den är över, och tycker det är klokt att ni tog tag i det nu innan bebisen är här. Tycker ert hus är otroligt mysigt och stilrent, älskar hur ni kombinerar färger, mönster och former!

  Troooor att jag kan se alla tre ugglorna, vi ger det ett försök! En uppe på den lilla turkosa (tror jag?) byrån till vänster, en annan på den stora gula byrån som du visade upp och en tredje ovanpå den lilla hexagonformade lådan/hyllan som hänger högst upp till vänster. Nååå, prickade jag rätt? 😀

  Om ni någonsin blir alldeles SKOGSTOKIGA och bestämmer er för att sälja den där urläckra fåtöljen, så vet ni vart jag finns. 😉 Kram på dig!!

  1. Elisabeth Lindroth

   Haha, tror aldrig vi kommer sälja den, den har hängt med i Leifs släkt i flera generationer och är så himla skön också! Älskar den!

   Du hittade alla ugglor, brrrrrra! 🙂 KRAM!

  1. Elisabeth Lindroth

   Jag med! Den har vi fått från min svärmor, som i sin tur fått den från sin farmor tror jag. 🙂 Den är dessutom SÅ skön!