Livat på torpet

Min önskelista

”Älskling idag är min födelsedag!” 

Sen skrattade jag åt sambons stora skrämda ögon, hur han fick svälja morgonmackan hårt medan jag ser hur han tänkte så det knakade på vilket datum det var nu igen jag fyllde år.

För trots att vi varit ihop i tio år kommer han inte ihåg när jag fyller år. Eller nu ljuger jag, den senaste veckan har han lärt sig det. Kanske för att det är typ en vecka kvar bara? Och kanske lite för att jag brukar köra den utfrågning ganska ofta?

Men i alla fall så tänkte jag visa min önskelista också nu när jag snart fyller år …

623714_8653

Tavlor i massor. Bland annat dessa tre med fjärilar (<— direktlänk till alla tre har du här), för tänk så fint dom skulle passa ovanför skåpet i vardagsrummet. Eller hur? Sen om du i rena farten känner för att beställa fler tavlor skulle den här och den här passa fint i vårt vardagsrum dom med.

1

Burkar av serien ”svarte Petter”. Får som för mig att med dessa kommer jag att baka jämt. Om inte annat kanske det skapar lite ordning och reda i skafferiet?

1

Förvaringar och kuddar. Helst flera stycken av varje. Du vet ju att jag fastnat för dessa grankuddar. En två vit/svarta skulle passa så fint i vår soffa (eller kanske i mintgrönt?)(får man önska sig båda?). Sen förvaringar från ferm living … känner mig smått galet besatt i dom! Den i mint skulle jag fylla med fina kuddar och filtar bredvid schäslongen, den med halvmånar skulle jag fylla med leksaker (vet att jag redan har två stycken, men en till behövs, det är säääääkert)

Men kanske mest önskar jag mig en middag ute, en plockad bukett ängsblommor, teckningar av barnen och kaffe på sängen <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.