Bästa morsdagspresenten! – Livat på torpet
elinteg

Livat på torpet

Bästa morsdagspresenten!

Har fått den bästa present man kan få såhär en morsdag! Barnens skola kommer att vara kvar!

Det är stolthet jag känner för den här skolan! På kort tid har dom gjort det “omöjliga” och fått tag på en behörig lärare så skolan kan drivas vidare!

Det är bland annat såna här gånger jag känner hur rätt det är att vi valt Edsele friskola till våra barn! <3

image

 

Och när jag redan är igång och berättar om bra presenter så kan jag fortsätta att berätta om morsdagsmiddan. Den åts på café storfinnforsen, ett litet café mitt ute i ingenstans. Typ. Ett litet ställe med retro känsla som från början är ett samlingshus som byggdes när kraftverket byggdes på 50-talet. Maten är tillagad med kärlek och bra råvaror. Och man betalar endast 100 kr för en 4-rätters middag! Psst. Dom har öppet varje lördag och söndag om någon har vägen förbi.

Nu är jag sämst på att fota mat men tycker att efterrätter måste förevigas! Jag åt en jordgubbspannacotta, lika god som den ser ut … 

wpid-IMG_20150531_165429.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinteg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. elinteg
      elinteg

      Känns toppen! Nu tror jag att byte av skolan gått ganska smidigt ändå. Men vi är så nöjd med den vi har, den är liten med stor gemenskap och så spenderas mycket tid ute. Men det är väl därför den varit värt att slåss för 🙂